Πύρρειος νίκη στο 90′ για Αγία Αννα με τραυματισμό Στεργιόπουλου στο γόνατο

Η μπάλα έχει ήδη καταλήξει στα δίχτυα από το σουτ του Τσελεπή και το 3-2 είναι γεγονός
Η χαρά των γηπεδούχων διαδέχθηκε τη στεναχώρια στο Π. Μαγουλάς

Πύρρειο νίκη στο 90′ σημείωσε η Αγία Αννα, που με τον Τσελεπή να σκοράρει στο τέλος του αγώνα με αριστερό πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από πλάγιο άουτ επικράτησε με 3-2 του Σαρακηνού.

Ωστόσο, η χαρά του γκολ μετατράπηκε αμέσως μετά σε λύπη για τον τραυματισμό στο γόνατο του Στεργιόπουλου στο γόνατο, που μοιάζει να είναι σοβαρός. Ο αμυντικός της Αγίας Αννας συγκρούστηκε εκτός περιοχής με τον Μυλωνά στην τελευταία επίθεση του Σαρακηνού μετά το τρίτο γκολ που δέχτηκε. Αμέσως, ο διαιτητής Δημητριάδης, που ήταν μπροστά στη φάση, κατάλαβε τη σοβαρότητα του τραυματισμού και διέκοψε αμέσως το ματς, κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις να μπει αμέσως στον αγωνιστικό χώρο ο γιατρός του αγώνα.

Τελικά, ο παίκτης, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μεταφέρθηκε στην αγκαλιά των συμπαικτών του στον πάγκο και αμέσως μετά τον αγώνα κλήθηκε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, που ήρθε σε ελάχιστο χρόνο. Άπαντες, και συμπαίκτες και αντίπαλοι, ήταν από πάνω του και του έδιναν κουράγιο και ανάμεσά τους ο Μυλωνάς, με τον οποίον συγκρούστηκε.

Στον αγώνα μόλις στο 15′ οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκαν Μακρής και Τσιανάκας για διαπληκτισμό. Ο Αργύρης στο 17′ με σουτ μετά από φάουλ και ο Παπαδημητρίου στο 38′ με κεφαλιά έδωσαν αέρα δυο τερμάτων στην Αγία Αννα, αλλά ο Σαρακηνός αντεπιτέθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τέρματα των Ζάχου και Δημητριάδη στο 52′ και το 81′ με σουτ εντός περιοχής. Τελικά, στο 90′ ο Τσελεπής ήταν ο λυτρωτής της Αγίας Αννας, που εκμεταλλεύτηκε ότι η άμυνα του Σαρακηνού δεν μπόρεσε να καθαρίσει τη φάση μετά από δυνατή εκτέλεση πλαγίου και νίκησε τον Κωνσταντίνου από απόσταση αναπνοής με την εστία.

Η φάση του γκολ με τον Τσελεπή
Δακρυσμένος ο Στεργιόπουλος, ενώ όλοι προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.