Ράμματα ο Κωστούλας, πονάει ακόμη ο Κρίπτσι

Ράμματα έκανε ο Κωστούλας

Η Νίκη δίνει αύριο Σάββατο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στις 17.00 για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 1 ένα καθοριστικό ματς με τον Πανελλήνιο, που είναι πολύ ενισχυμένος και στα τελευταία πέντε ματς έχει πετύχει τέσσερις νίκες, με συνέπεια να φτάσει στο 5-9, ενώ εκκρεμεί και η συνέχιση του αγώνα του με τον Αίολο Αγυιάς στην Πάτρα.

Οι Κυψελιώτες, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, έχουν αφήσει τη Νίκη στη δέκατη θέση, ευρισκόμενοι οι ίδιοι στην ένατη, που χαρίζει την απευθείας σωτηρία και την οποία κυνηγά η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.

Οι Βολιώτες θέλουν το τέταρτο ροζ φύλλο αγώνα, ώστε αφενός να διασφαλίσουν ότι θα είναι πάνω από τον ενδέκατο Πρωτέα Γρεβενών, που ενδέχεται να συναντήσουν στα πλέι άουτ με πλεονέκτημα έδρας, αλλά και για ν’ αυξήσουν τις ελπίδες τους για την κατάληψη της προνομιούχου ένατης θέσης, μειώνοντας στη μία νίκη τη διαφορά από τον Πανελλήνιο.

Ο σέντερ Μάρτιν Κρίπτσι ακόμη πονάει, έχοντας έναν μυϊκό τραυματισμό από την περασμένη βδομάδα, που τον ανάγκασε να παίξει λίγο με τον Αίολο Αγυιάς στην Πάτρα. Πιθανόν να πάρει παυσίπονα αύριο και να παίξει, όσο χρόνο μπορέσει, ενώ νέο μικροπρόβλημα μάλλον αποτελεί ο τραυματισμός στο κεφάλι του Κωστούλα, που χρειάστηκε να κάνει ράμματα μετά από κατά λάθος αγκωνιά που δέχθηκε από συμπαίκτη του στην προπόνηση. Πάντως, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τελικά δεν θα έχει πρόβλημα να παίξει κανονικά.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Στύλλας και Οικονομίδης για μία ακόμη φορά και διαθέσιμοι οι Κωστούλας, Γυφτάκης, Κουτίνας, Βρεττάς, Κρίπτσι, Βλαχογιάννης, Μπουντούρης, Μισαηλίδης, Σούκερας, Σαββίδης.

Χρήστος Θανασούλης

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.