Ρόδος-Νίκη Βόλου το μακρινό 1983-84…!

Πανηγυρισμοί για την ισοφάριση

Η Ρόδος δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 με την Επισκοπή, αλλά τώρα παίζει δεύτερο παιχνίδι στη σειρά στην έδρα της και υποδέχεται τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη φιλοδοξεί για διάκριση και θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, όπως τονίζει η διοργανώτρια Αρχή στη σχετική προαναγγελία του αγώνα στο Νησί των Ιπποτών, με το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδωνα καταγράφεται το μακρινό 1983-84!

Οι ομάδες έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες από την περίοδο 1983-84, όταν για τη Β’ Εθνική η Ρόδος είχε επικρατήσει με 4-1 στην έδρα της, ενώ το παιχνίδι στον Βόλο έληξε 2-2. Από τότε είτε έπαιζαν σε διαφορετική κατηγορία, είτε σε διαφορετικό όμιλο της ίδιας κατηγορίας.

Η Ρόδος ανέβηκε από την Γ’ Εθνική με ένα εντυπωσιακό σερί δέκα νικών στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, πριν διακοπεί το πρωτάθλημα. Μάλιστα στην έδρα της είναι αήττητη στα τελευταία 22 παιχνίδια για όλες τις κατηγορίες, ενώ η ισοπαλία με την Επισκοπή ήλθε μετά από 21 νίκες, 10 στο τοπικό πρόπερσι και 11 στην Γ’ Εθνική πέρσι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.