Σαφές προβάδισμα για Ρεάλ και Νάπολι

Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι «καθάρισαν» επί της ουσίας με τα εκτός έδρας «διπλά» στα πρώτα ματς των «16» του Champions League απέναντι σε Λίβερπουλ (5-2) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-0) τα «εισιτήρια» της πρόκρισης για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο 14΄ πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Λίβερπουλ, αλλά έφερε τα πάνω κάτω. Στο 4΄ ο Νούνιοες έκανε το 1-0 και στο 14΄ ο Σαλάχ το 2-0. Ωστόσο η Ρεάλ ισοφάρισε με δύο γκολ του Βινίσιους, έκανε το 2-2 στο 47΄ με την κεφαλιά του Μιλιτάο, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα από τον Καρίμ Μπενζεμά.

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε στο παρελθόν όταν βρέθηκε στα νοκ άουτ της διοργάνωσης έκανε το βράδυ της Τρίτης η Νάπολι στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ.

Το συγκρότημα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έφυγε με το «διπλό» από την Φρανκφούρτη (2-0), παρότι έχασε πολλές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» από σήμερα το «εισιτήριο» για τους «8», με αποκορύφωμα το πέναλτι που εκτέλεσε στο 36΄ ο Κβαρατσκέλια κι απέκρουσε ο Τραπ (ήταν το 6ο για τη Νάπολι στο εφετινό CL και το τρίτο χαμένο!). Ο Βίκτορ Οσιμέν άνοιξε το σκορ στο 40΄ και στο 65΄ ο Ντι Λορέντσο από την 15η ασίστ του Κβαρατσκέλια από την έναρξη της σεζόν, «έγραψε» το 2-0.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Μίλαν (Ιταλία)-Τότεναμ (Αγγλία)             1-0

(7΄ Ντίας)

Παρί ΣΖ (Γαλλία)-Μπάγερν (Γερμανία)         0-1

(53΄ Κομάν)

Μπριζ (Βέλγιο)-Μπενφίκα (Πορτογαλία)        0-2

(51΄ πεν. Ζοάο Μάριο, 88΄ Νέρες)

Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Τσέλσι (Αγγλία)       1-0

(63΄ Αντεγέμι)

ίβερπουλ (Αγγλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)  2-5

(4΄ Νούνιες, 14΄ Σαλάχ – 21΄,36΄ Βινίσιους, 47΄ Μιλιτάο, 55΄,67΄ Μπενζεμά)

Άιντραχτ Φρ.(Γερμανία)-Νάπολι (Ιταλία)      0-2

(40΄ Οσιμέν, 65΄ Ντι Λορέντσο)

Λειψία (Γερμανία)-Μάντσεστερ Σ.(Αγγλία)    22/02

Ίντερ (Ιταλία)-Πόρτο (Πορτογαλία)          22/02

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.