Σχέδιο ανακατασκευής του Π. Μαγουλάς στον υπάρχοντα χώρο

Φιλοξενούμενος το πρωί της Πέμπτης στο Blue Heart ο Θανάσης Τζήμας ανέφερε ότι υπάρχει εκτός από σχέδιο κατασκευής νέου γηπέδου με αξιοποίηση του χώρου του ΟΣΕ, σχέδιο ανακατασκευής του Π. Μαγουλάς, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί επιπλέον χώρος, αλλά στον ήδη υπάρχοντα (με τις κερκίδες να βρίσκονται πίσω από τα τέρματα, όπως έχει ξανατονίσει ο ίδιος). Και τα δύο σχέδια θα παρουσιαστούν από την κ. Κοκκινάκη τον Σεπτέμβριο. Όπως είπε ο κ. Τζήμας:

«Θα ανακοινώσουμε σε λίγες μέρες και τον έφορο, που θα είναι άνθρωπος της ΓΑΙΟΣΕ, ο οποίος θα τρέξει το θέμα του γηπέδου. Για να ησυχάσει και ο κόσμος, θα πω ένα πράγμα: και μέτρο να μην πάρουμε από τον ΟΣΕ, το γήπεδό μας μπορεί να γίνει ένα κουκλί. Όσο παράξενο κι αν φαίνεται με τις διαστάσεις που έχει, μπορεί να γίνει. Υπομονή, θα το ανακοινώσει η κ. Κοκκινάκη. Θα κάνει δηλαδή η κ. Κοκκινάκη δύο παρουσιάσεις».

Επίσης αναφέρθηκε:

Στην προετοιμασία:

«Το κλίμα φανταστικό, ένας άλλος Λεωνίδας Μπίλης, ένας προπονητής τεράστιος, επειδή βλέπω κάποιες προπονήσεις».

Στις μεταγραφές:

«Θέλουμε να τελειώσουμε τις δύο μεταγραφές, αλλά μπαίνουν καινούργια θέματα, για καλό της ομάδας εννοώ. Μένουν ποδοσφαιριστές ελεύθεροι και γίνονται και διάφορα πράγματα, όπως ότι παίκτες δυσαρεστημένοι εγκαταλείπουν τις ομάδες τους. Για τον σέντερ φορ κινούμαστε στο ίδιο όνομα με τον προπονητή, αλλά και για τον αμυντικό ήμασταν κοντά σε κάποιον, ωστόσο προέκυψε κάτι καλύτερο. Αγορά είναι αυτή. Πουλάω-αγοράζω. Θα κάνουμε το καλύτερο και την απόφαση θα την πάρει ο προπονητής. Μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες».

Στη συναυλία που σκοπεύει να κάνει:

«Θα είναι δύο οι καλλιτέχνες, για να είναι μεγαλύτερο το ενδιαφέρον και να έχει και μεγαλύτερη προσέλευση. Πιθανόν να είναι στις 25 του μήνα. Θα το ανακοινώσουμε μέχρι τη Δευτέρα».

Στα δημοσιογραφικά:

«Έχουν γίνει μετρήσεις από την κ. Κοκκινάκη. Είπαμε να το κάνουμε σωστά, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, παρόλο που έχει μεγαλύτερο κοστολόγιο (σ.σ. θα γίνουν στη σκεπαστή). Θα κάνουμε αυτά που χρειάζονται, ώστε το γήπεδό μας να είναι λειτουργικό».

Για τα γήπεδα των ακαδημιών:

«Θα είναι υπέροχο για τα παιδιά μας. Αυτό δεν το συζητάμε. Θα είναι μέσα στην πόλη και θα έρχεσαι με τα πόδια. Όσο κι αν στεναχωριούνται κάποιοι κι όσο κι αν είχαν κάποια δύναμη, είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν στη Νίκη, αλλά δεν το έκαναν, και ήρθε ο κ. Τζήμας και τα κάνει ο κ. Τζήμας. Έτσι είναι η ζωή, όποιος δουλεύει ανταμείβεται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.