Σε αγώνα που διεξήχθη χωρίς πίνακα (!) στη Νέα Ιωνία ο ΟΥΚΒ πήρε τον πρώτο βαθμό

Μαθαίνει όλη η Ελλάδα για την ανεπάρκεια των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βόλου με ευθύνη φυσικά της δημοτικής αρχής, καθώς ο αγώνας του ΟΥΚ Βόλου με το Μαρούσι στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, που έληξε με το ισόπαλο 10-10, διεξήχθη χωρίς πίνακα, όπως κατέγραψαν και οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα: «Ο αγώνας διεξήχθη χωρίς κεντρικό πίνακα και χωρίς μικροφωνική εγκατάσταση», όπως αναφέρεται.

Το ματς, που έφερε τον πρώτο βαθμό για τον ΟΥΚΒ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ανδρών μετά από τρεις ήττες, έγινε για την 4η αγωνιστική του βορείου ομίλου και είχε και στιγμές έντασης. Στο φύλλο αγώνα χαρακτηριστικά επισημαίνεται: «Στα 23 δευτερόλεπτα της τρίτης περιόδου απεβλήθη το νούμερο 11 του Μαρουσίου ΑΣ Μπενέας Ευάγγελος χωρίς αντικατάσταση για 4 λεπτά (βίαιη ενέργεια) και δέχθηκε κόκκινη κάρτα, διότι γρονθοκόπησε αντίπαλο».

Το «χρυσό» γκολ, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ πέτυχε για λογαριασμό της βολιώτικης ομάδας ο Πετρόπουλος κι έτσι αποφεύχθηκε η 4η συνεχόμενη ήττα. Αυτό το διάστημα και για περίπου τέσσερα λεπτά ο ΟΥΚΒ έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής χωρίς αντικατάσταση του Ευάγγελου Μπενέα.

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-3, 4-3, 3-2

ΟΥΚ Βόλου (Πλατανίτης): Νάσιος, Πριτσινιάς, Πέτρου, Βερβερίδης 2, Καψάλης, Κανάκης, Δημητρίου 3, Πετρόπουλος 1, Κουφιδάκης 1, Βασιλούδης 2, Λιμπιτάκης, Πανίδης, Κουφιδάκης, Νικολέρης 1, Μεριστούδης

ΑΣ Μαρούσι (Καστανάκης): Σιάχος, Μπεκές, Δημητρούλης 1, Λέκκας 1, Χριστοφορίδης 4, Ιερωνυμάκης 3, Τζουμανίκας, Καφαντόγιας, Κουφόπουλος 1, Τσιμιδάκης, Μπενέας, Ζωχιός, Γεωργίου, Ζιάβας

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.