Σε άλλο γήπεδο και χωρίς θεατές το F4 της ΕΣΚΑΘ!

Πλημμύρα και πυρασφάλεια διαμορφώνουν ένα περίεργο σκηνικό…

Σε ρυθμούς Final 4 προσπαθούν να κινηθούν οι ομάδες της ΕΣΚΑΘ, που διεξάγεται στα Τρίκαλα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά με αλλαγές που προκύπτουν από τις πλημμύρες αλλά και την έλλειψη πυρασφάλειας στα γήπεδα!

Πολλά αθλητικά κέντρα έρχονται αντιμέτωπα με έλλειψη εγγράφων, όπως στατικότητας και πυρασφάλειας, και ένα από αυτά είναι και το Κατσιμήδειο Γήπεδο Τρικάλων. Εκεί ορίστηκε να γίνουν οι αγώνες του Final 4, αφού το γήπεδο Μπάρας που είχε αρχικά προβλεφθεί, δεν είναι πλέον διαθέσιμο, λόγω των πλημμυρών. Ωστόσο η έλλειψη άδειας πυρασφάλειας στο Κατσιμήδειο σημαίνει ότι οι τρεις αγώνες (δύο ημιτελικοί, καθώς και μεγάλος τελικός) θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών!

«Αναγκαστικά χωρίς θεατές» αναφέρει η ΕΣΚΑΘ στην ανακοίνωσή της, ωστόσο είναι δεδομένο ότι έτσι η διοργάνωση χάνει την αξία της και τη σημασία που θα είχε. Ειδικά για την περιοχή των Τρικάλων, το F4 είχε επιπρόσθετη σημασία, αφού η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του προπονητή Χρήστου Γκότα, που πριν λίγα χρόνια έφυγε από τη ζωή λόγω κορωνοϊού…

Σίγουρα, θα μπορούσε να γίνει μία προσπάθεια να μεταφερθεί η διοργάνωση έστω και την τελευταία στιγμή. Αλλά μην νομίζει κανείς ότι υπάρχουν πολλά γήπεδα διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή στη Θεσσαλία! Είτε πρόκειται για έλλειψη εγγράφων και αδειών, είτε λόγω πλημμυρών, οι επιλογές είναι πάρα πολύ περιορισμένες, και γι’ αυτό πολλές ομάδες αναζητούν στέγη, με τον χειμώνα να έρχεται απειλητικός και να υπάρχει συνωστισμός συλλόγων για τη διεξαγωγή προπονήσεων αλλά και επίσημων αγώνων!

Τέλος, η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε ότι ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 15:00 (αντί 17.00), λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας του γηπέδου. Οι αγώνες του Σαββάτου θα γίνουν χωρίς αλλαγή στο ωράριο, δηλαδή 17:00 και 19:00.

Οι διαιτητές των αναμετρήσεων

Από εκεί και πέρα η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε και τους διαιτητές των αναμετρήσεων και τα μέλη των γραμματειών, επισημαίνοντας ότι όλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς.  Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες έχει οριστεί τριάδα διαιτητών. Οι ορισμοί έχουν ως εξής:

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

ΑΕΛ-Νέος Κεραυνός (17:00): Ξέρας–Γεωργουσόπουλος–Κοντοστάθης (Τσιάρας, Ρετζελάς, Βήτας).

Ίωνας-Πολυαθλητικό Τρικάλων (19:00): Γιατρόπουλος-Γκαρτζονίκας-Πάνος (Γραμμένου, Αλεξοπούλου, Μερτσιώτη).

Κυριακή 01 Οκτωβρίου

Τελικός κυπέλλου (15:00): Μπουγλός Γ.-Γκαρτζονίκας-Πάνος (Παπαδήμα, Γκουγκουστάμου, Χλωρός)

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.