Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο αστυνομικός-Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά την διάρκεια του αγώνα βόλεϊ για το Λινγκ Καπ ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, λίγο πριν τις δύο τα μεσάνυχτα και και μετά από σχεδόν τρεις ώρες, ολοκληρώθηκε το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη μόλις μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Σημειωτέον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, παρά ταύτα άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.Πηγές του νοσοκομείου τόνισαν στο protothema.gr ότι o αστυνομικός έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, που σημαίνει έχει χάσει πολύ αίμα, γι’ αυτό και διασωληνώθηκε αμέσως και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Παράλληλα, κρίσιμες θα είναι πλέον οι επόμενες ώρες καθώς το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου θα τον παρακολουθεί προκειμένου να δει την εξέλιξη της υγείας του και την ανταπόκριση του οργανισμού του τόσο στον τραυματισμό όσο και στο χειρουργείο, αφού ένας από τους πιο επικίνδυνους παράγοντες αυτή τη στιγμή είναι ο πολύ χαμηλός αιματοκρίτης λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος που έχασε.

Στο νοσοκομείο μετέβησαν τόσο ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όσο και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο, όταν περίπου 150 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες και αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Παράλληλα λόγω των καπνογόνων που χρησιμοποιήθηκαν η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και εντός του γηπέδου. Οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και αρκετή ώρα αργότερα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.