Σε ρυθμούς νέας χρονιάς η ΕΠΣΘ

Στη δημοσιότητα η προκήρυξη πρωταθλημάτων την ερχόμενη Δευτέρα

Οι ετοιμασίες για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 έχουν ήδη αρχίσει στις τάξεις της ΕΠΣ Θεσσαλίας, και από την ερχόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται ν’ αρχίσει η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής, ενώ θα δοθεί στους συλλόγους και στη δημοσιότητα και η προκήρυξη για τα πρωταθλήματα της ερχόμενης χρονιάς.

Η αγωνιστική περίοδος που έρχεται στο προσκήνιο θα έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Από τη μία έχει ήδη υπάρξει ενδιαφέρον για συμμετοχή ομάδων Β’ στη Γ’ ΕΠΣΘ, με τον ΑΟ Σκιάθου να ετοιμάζεται και επισήμως για κάτι τέτοιο, ενώ φαίνεται ότι ακολουθούν Τοξότης Βόλου αλλά και Ρήγας Φεραίος. Από την άλλη, επιστρέφει τουλάχιστον μία ομάδα, και συγκεκριμένα ο Πρωτεσίλαος Πτελεού, ενώ το βάρος πέφτει στην Α’ κατηγορία υπό την έννοια ότι θα πρέπει να δηλωθεί πρωταθλητής τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μαΐου 2024. Άλλωστε, η ΕΠΣΘ προσανατολίζεται σε έναρξη της αγωνιστικής δράσης στη συγκεκριμένη κατηγορία το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα ήδη ανοίγει η μεταγραφική περίοδος. Έτσι, η ΕΠΣΘ ανακοίνωσε ότι  παρελήφθησαν και είναι προς διάθεση για τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές οι νέες αιτήσεις μεταβολών της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.