Σκέφτεται Παναθηναϊκό ο ΝΠΣ Βόλος

Μετά την αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Αφού το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε, μιας και η ομάδα του Περιστερίου είχε τουλάχιστον 11 κρούσματα στις τάξεις της, ο ΝΠΣ Βόλος κοιτάει το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο και πάλι τον Παναθηναϊκό, εντός έδρας, τον οποίο έχει ήδη αντιμετωπίσει τρεις φορές κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μετά το 5-1 του πρώτου γύρου της Super League με το οποίο είχε επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, οι «πράσινοι» είχαν νικήσει τον ΝΠΣ Βόλος και στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου (2-1), ενώ στον επαναληπτικό που είχε διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0, με τους «κυανέρυθρους» να μην έχουν μάλιστα ούτε μία τελική!

Τέταρτη αναμέτρηση λοιπόν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου (εάν δεν αλλάξει κάτι εξαιτίας της πανδημίας) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 17:15, με τα δεδομένα για τον ΝΠΣ Βόλος να μην έχουν αλλάξει προς το παρόν. Προπονητής παραμένει ο Κώστας Μπράτσος, έστω και αν υπήρχαν προ εορτών σενάρια για αναζήτηση προπονητή, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει να δει τους διαθέσιμους παίκτες με τους πάντες να καλούνται να είναι προσεκτικοί για τον κορωνοϊό, ενώ δεν υπολογίζεται ο Γκρίλο λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών που έχει συμπληρώσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.