Σκέψεις για αγώνες μεταξύ 3 και 17 Ιουνίου στη Ligue 1

Μπορεί η πανδημία να είναι στην κορύφωσή της στην Γαλλία, αλλά η Ligue 1 καταστρώνει τα πλάνα της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την L’ Equipe, εξετάζεται το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα σε ένα διάστημα μεταξύ της 3ης και της 17ης Ιουνίου, με πιθανότερη την δεύτερη ημερομηνία.

Μόλις χθες ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επέκτεινε την καραντίνα στη χώρα στις 11 Μαΐου και προανήγγειλε απαγόρευση συναθροίσεων μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως αν η σεζόν συνεχιστεί από τις 17 Ιουνίου, οι ομάδες θα πρέπει να παίζουν κάθε τρεις μέρες, ώστε η κανονική σεζόν να ολοκληρωθεί μέχρι τις 25 Ιουλίου αφήνοντας το χρόνο για playoff υποβιβασμού και ανόδου να ολοκληρωθούν μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Τα μέλη της LFP ψήφισαν την Παρασκευή για να μεταθέσουν κατά δύο εβδομάδες την έναρξη της επόμενης σεζόν, στις 23 Αυγούστου, αλλά ότι η απόφαση θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας (FFF).

Ο τελικός του γαλλικού Κυπέλλου μεταξύ του Παρί και Σεντ Ετιέν οδεύει για τις 27 Ιουνίου, ενώ ο τελικός του League Cup μεταξύ Παρί και Λιόν για τις 11 Ιουλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.