SL: Κοινή ώρα έναρξης στα παιχνίδια των πλέι οφ

Κοινή ώρα έναρξης θα έχουν τα παιχνίδια των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Super League, όπως αποφάσισαν ομόφωνα οι ομάδες των πλέι οφ και απομένει να δώσουν το ok οι τηλεοπτικοί πάροχοι.

Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League για το πρόγραμμα των πλέι οφ, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να διεξαχθούν την ίδια ώρα οι αγώνες των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών για λόγους διαφάνειας και συμφώνησαν και οι έξι ομάδες.

Το αίτημα θα τεθεί ενώπιον των τηλεοπτικών παρόχων, προκειμένου να δώσουν το τελικό «ok». Μάλιστα, τα συνδρομητικά θέλουν η σέντρα να γίνεται στις 20:00 σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κάτι που δεν βρίσκει αντίθετες τις ομάδες, επομένως δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα.

Ανάλογο αίτημα υπήρξε και για τα πλέι άουτ από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, με τον ΠΑΣ Γιάννινα όμως να εκφράζει την αντίθεσή του και μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι ώρες των παιχνιδιών.

Αποχώρησε από το ΔΣ η ΑΕΚ – Καταγγέλλει υβριστική επίθεση από Μαρινάκη

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League. Ο Γιώργος Κοσμάς αποχώρησε πριν τη λήξη, με την πλευρά της ΑΕΚ να καταγγέλλει υβριστική επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την «Ένωση», ο πρόεδρος της Dιοργανώτριας καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Γιώργου Κοσμά και του συλλόγου.

Όταν λοιπόν ο πρώτος αρνήθηκε ν’ ανακαλέσει, ο αντιπρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ανέφερε, κατά την ίδια ενημέρωση: «Μετά την επίδειξη χυδαιότητας του κ. Μαρινάκη, η ΑΕΚ φυσικά αποχωρεί. Καλό σας απόγευμα και ντροπή σας».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.