Στ’ αποδυτήρια ο Θ. Τζήμας, ιδιαίτερη αναφορά σε Κορέτα

Στ’ αποδυτήρια του Π. Μαγουλάς μπήκε ο Θανάσης Τζήμας πριν τη χθεσινή προπόνηση και μίλησε στους παίκτες, στους οποίους τόνισε ότι πλέον, με δεδομένο ότι πολλά ζητήματα έχουν λυθεί, η διοίκηση θα στραφεί ακόμη περισσότερο προς τους παίκτες και τους διαβεβαίωσε ότι στη Νίκη όλα τα οικονομικά θέματα είναι λυμένα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Γιάννη Κορέτα, στον οποίον είπε χαρακτηριστικά ότι είναι «παικταράς» κι ότι δε χρειάζεται να ακούει τι λέγεται και γράφεται για την ανάγκη απόκτησης ενός άλλου φορ. «Μπήκα στ’ αποδυτήρια, συγκινήθηκα μάλιστα, έγινε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Φτάσαμε στο αποκορύφωμα της απόλυτης ομόνοιας. Είχαν προβλήματα συσσωρευμένα οι ποδοσφαιριστές, όπως ότι δεν είχαν νερό να κάνουν μπάνιο, δε γίνονταν πληρωμές, και τώρα θέλουν να δώσουν τη ζωή τους και νομίζω ότι πρέπει να τα στηρίξουμε», δήλωσε σχετικά με την ομιλία του στ’ αποδυτήρια ο πρόεδρος της Νίκης στο Blue Heart Fm.

Επίσης στο ίδιο ραδιόφωνο ο κ. Τζήμαςανέφερε: «Να σταματήσουν να ασχολούνται με τη Νίκη για οικονομικά θέματα, γιατί ο πρόεδρος είναι από τους ισχυρότερους άνδρες στην Ελλάδα, ανεξάρτητα αν δεν προβάλω τον εαυτό μου. Είναι τέτοια η υποδομή της δουλειάς μου που δε χρειάζεται να ασχολούνται με τη Νίκη, η οποία αυτή τη στιγμή είναι οικονομικά ισχυρή. Αν νομίζετε ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει συναυλία με τον Πάριο, τότε εντάξει. Δεν έχει την οικονομική δύναμη να το κάνει. Ήταν το πιο ιστορικό γεγονός και δεν μπορεί να ξαναγίνει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.