Στ. Ξηροφώτος: Κλειδί τα δύο γρήγορα γκολ (video)

Μέσα σε σκοτάδι για κάποια δευτερόλεπτα και σε ημίφως στο μεγαλύτερο μέρος έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη ο προπονητής της Νίκης, Στ. Ξηροφώτος λόγω διακοπής ρεύματος. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε στόχο τους τρεις βαθμούς σε ένα εκτός έδρας, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και τελικά πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες, που ανταποκρίθηκαν σε όλο το παιχνίδι και κέρδισαν μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, παρόλο που είναι νεανική και έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον οποίον ευτύχησα και εγώ να τον έχω κόουτς για έναν χρόνο και τον εκτιμώ πάρα πολύ.

Για μας είναι μία πολύ σημαντική επιτυχία, που μας φτάνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι κλειδί ήταν τα γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα, μας δημιούργησε προβλήματα και ήταν πολύ καλύτερος από μας, που ήμασταν νωθροί. Έγινε το 1-2, αλλά αμέσως έγινε το 1-3 κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Πιερικού. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήρθαν εδώ από τον Βόλο και υποστηρίζουν την ομάδα και δεν την αφήνουν ποτέ μόνη».

Επίσης ο προπονητής της Νίκης ρωτήθηκε:

Για την επιλογή του Παπαγεωργίου σε θέση δεξιού χαφ: «Έχουμε πει ότι υπολογίζουμε σε όλα τα παιδιά και ως τεχνικό τημ στεναχωριόμαστε με αυτούς που δεν ξεκινάνε, γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Όλοι είναι σημαντικοί είτε παίζουν πέντε λεπτά είτε ένα ημίχρονο είτε δύο. Ο Παπαγεωργίου έκανε σήμερα αυτό που βλέπω ότι κάνει και στην προπόνηση. Αλλά και ο Τορεζάνι είναι φοβερός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης και μπορεί στο επόμενο παιχνίδι αυτός να κάνει τη διαφορά. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Γίνεται ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο . Χρειάζεται το ποδόσφαιρο τέτοια παιχνίδια δυνατά, ώστε να γυρίσει στο γήπεδο. Για το ντέρμπι δε θέλω να πω πολλά, θα προετοιμαστούμε και θα το δούμε μέρα-μέρα»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.