Στάση αναμονής δε σημαίνει και στασιμότητα στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί στον Ολυμπιακό Βόλου να επικρατεί στάση αναμονής για το αν τελικά θα γίνει ή όχι η αναδιάρθρωση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν σταματήσει τα πάντα στην ομάδα. Κατ’ αρχάς είναι δεδομένες οι επαφές που έχουν γίνει με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ και η σε πρώτη φάση θετική διάθεση που εισπράττουν οι διοικούντες από αρκετούς να μείνουν και την επόμενη χρονιά στους ερυθρολεύκους, χωρίς πάντως να μπορεί να οριστικοποιηθεί κάτι, αν δε γίνει γνωστή η κατηγορία που θα αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι. Από κει και πέρα όμως επαφές, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του magnesiasports, έχουν γίνει και με μεταγραφικούς στόχους και μάλιστα υπάρχει και περίπτωση που βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Όλα αυτά δείχνουν ότι στάση αναμονής δε σημαίνει και στασιμότητα στον Ολυμπιακό Βόλου, που προσπαθεί να κάνει μικρά βήματα μπροστά στον προγραμματισμό του, όσο δεσμευτικό κι αν είναι γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει αν η Football League του χρόνου θα αποτελέσει τη δεύτερη ή την τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες χθεσινές πληροφορίες η ψήφιση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχει πάρει  αναβολή για την προσεχή Δευτέρα. Το σχετικό νομοσχέδιο μπορεί να πέρασε από την επιτροπή της Βουλής, ωστόσο η εισαγωγή του στην ολομέλεια θα γίνει στις 13 Μαΐου λόγω της τριήμερης συζήτησης, οπότε κι αναμένεται να ψηφιστεί  και η περίφημη τροπολογία.

Θέση πάντως για το θέμα πήρε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σφύριξα και έληξες» του Sport Fm Μαγνησίας 89.5. Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Ταμίας της ΕΠΟ τόνισε ότι περιμένει να περάσει η αναδιάρθρωση από τη Βουλή, κάτι που έχει καθυστερήσει, για να κάνει και τον δικό της προγραμματισμό η ΕΠΟ, αφού πρέπει να βγάλει τις προκηρύξεις.

Πάντως, αν δεν ψηφιστεί ούτε και τη Δευτέρα η τροπολογία, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει η μεγάλη ανατροπή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.