Στην τελική ευθεία οι επόμενες κινήσεις της Nίκης Βόλου

Ανανεώνει και ετοιμάζεται για προσθήκες

Στην τελική ευθεία μπαίνουν όλες οι υποθέσεις της Νίκης Βόλου, τουλάχιστον αυτές που έχουν ήδη συζητηθεί και αναλυθεί, και με την άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στον Βόλο θα αρχίσουν και οι επόμενες συζητήσεις.

Όλα τα ενδεχόμενα είτε λίγο είτε πολύ είναι ανοιχτά για το ρόστερ της Νίκης Βόλου, αφού κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει την παραμονή παικτών, ακόμη και αυτών που μέχρι στιγμής το όνομά τους δεν έχει «ακουστεί» τόσο πολύ, όπως πχ ο Χρήστος Τζιώρας, το συμβόλαιο του οποίου έχει λήξει. Πιο δύσκολη ωστόσο είναι η περίπτωση του Βλαχομήτρου, ενώ Μπουργάνης και Αργύρης, όπως μαρτυρούν και οι διαρροές από πλευράς «κυανόλευκων» θα πρέπει ήδη να θεωρούνται παίκτες της Νίκης.

Θα είναι σίγουρα έκπληξη αν θα υπάρξουν αποχαιρετιστήριες ή/και ευχαριστήριες ανακοινώσεις για παίκτες που θ’ αποτελέσουν τελικά παρελθόν, αφού η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν συνηθίζει να προβαίνει σε τέτοιες κινήσεις.

Παλεύει για Μιράντα-Στην Ολλανδία ο Γιούσης

Όσον αφορά την περίπτωση του Χοσέτε Μιράντα, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος από τη Χετάφε, η Νίκη θέλει να κάνει την κίνηση ρελάνς προκειμένου να τον ντύσει και πάλι στα «κυανόλευκα», αυτήν τη φορά ως δικό της παίκτη και όχι ως δανεικό, και δεν αποθαρρύνεται από το ότι ο παίκτης σκέφτεται είτε τη Β’ Ισπανίας (Segunda Division) ή τις προτάσεις που έχει από ομάδες της Super League Ελλάδας. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» επιμένουν και θεωρούν ότι έστω κάνοντας την υπέρβαση θα μπορέσουν να πείσουν τον παίκτη, ξέροντας και οι ίδιοι πάντως ότι η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι.

Εύκολη δεν είναι ούτε η περίπτωση του Γιούση, αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε από τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» Ματίας Αλμέιδα στην αποστολή της ομάδας που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία. Το αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ ωστόσο ο Σκιαθίτης ποδοσφαιριστής ή αν θα δοθεί εκ νέου δανεικός θα φανεί μετά από αυτό το στάδιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.