Στο ΕΑΚ Λάρισας αναβαθμίζουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις… Στον Βόλο;

Αναρτήσεις με τις οποίες προβάλλει τα έργα που γίνονται τον τελευταίο καιρό σε αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στη δικαιοδοσία της ΓΓΑ έκανε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ιδιαίτερη αναφορά στη Λάρισα, και συγκεκριμένο στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας αλλά και στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά.

«Αντικατάσταση σωληνώσεων, αυτής της ντροπής, του αίσχους για τη δημόσια υγεία, στις δύο πισίνες, την Ολυμπιακή και την παιδική, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚ, μετά από 45 χρόνια! Εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση των συνθηκών αθλητών και αθλουμένων» ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Ολική εσωτερική ανακαίνιση του γυμναστηρίου, έπειτα από 25 χρόνια! Το παρκέ σαν καινούργιο για να παίζουν με ασφάλεια μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ! Αναβάθμιση όλης της εγκατάστασης για την ανάπτυξη του αθλητισμού μας. Μπράβο στη διοίκηση του ΕΑΚ» συνεχίζει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αναφερόμενος στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

.

Την ίδια στιγμή αθλητικές εγκαταστάσεις στην αρμοδιότητα της ΓΓΑ στην πόλη του Βόλου δεν υπάρχουν, αλλά βρίσκονται σ’ αυτήν του Δήμου, οπότε είναι άξιο απορίας αν θα υπάρξουν σύντομα παρεμβάσεις, όπως και το πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα στο ΕΑΚ Βόλου…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.