Στον Βόλο Αράγια και Χάλλαμ για τον ΟΥΚ

Για τον Παναθηναϊκό ετοιμάζεται πλέον ο ΟΥΚ Βόλου, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών, μετά την αναβολή του αγώνα με τον Υδραϊκό. Ωστόσο οι Βολιώτες θα είναι τελείως διαφορετικοί σε σχέση με το παιχνίδι που είχαν δώσει την πρώτη αγωνιστική (απέναντι στη Βουλιαγμένη), αφού οι ξένοι παίκτες της ομάδας, ο Αυστραλός Νικ Χάλλαμ και ο Αμερικανός Λουίς Αράγια είναι πλέον στον Βόλο.

Με την άφιξή τους οι δύο παίκτες, πάνω στους οποίους ποντάρει πολλά η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, τέθηκαν άμεσα στη διάθεση του προπονητή του ΟΥΚ Βόλου, Νίκου Βενετόπουλου και ήδη έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τους νέους τους συμπαίκτες.

Σίγουρα πρόκειται για δύο πολίστες που αναμένεται ν’ αλλάξουν τελείως το αγωνιστικό προφίλ του ΟΥΚ Βόλου, προσθέτοντας περισσότερη εμπειρία αλλά και αυξάνοντας τις δυνατότητες στο σκοράρισμα, ειδικά ο Αράγια που τα στατιστικά του δείχνουν ότι μπορεί να δώσει λύσεις σ’ αυτόν τον τομέα.

Στόχος βέβαια δεν είναι άλλος από την άμεση προσαρμογή των δύο παικτών στα ελληνικά δεδομένα και σ’ αυτά της νέας του ομάδας προφανώς, καλούμενοι να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο για τον ΟΥΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο. Εφόσον αυτό επιτευχθεί σύντομα, τότε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο εκτιμούν ότι θα είναι σε θέση να προσφέρουν πολλά, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για παραμονή στην κατηγορία, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.