Συγχαρητήρια της ΕΣΚΑΘ στον Βασίλη Σπανούλη για την Εθνική

Τα συγχαρητήριά της εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΕΣΚΑΘ στον Βασίλη Σπανούλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα καταφέρει να πετύχει λαμπρές διακρίσεις.

Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωσή της η θεσσαλική ένωση αναφέρει τα εξής: «Η ΕΣΚΑΘ, και μαζί της όλη η καλαθοσφαιρική Θεσσαλία, αισθάνεται υπερήφανη που ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε τη θέση του πρώτου προπονητή της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Βασίλης Σπανούλης γεννήθηκε στη Λάρισα και έκανε τα πρώτα του καλαθοσφαιρικά βήματα στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και στον Κεραυνό Λάρισας και φυσικά, σαν τεράστιο ταλέντο που ήταν από μικρός, έπαιξε και με τη Μικτή Θεσσαλίας.

Για την πορεία του σαν αθλητής τα λόγια περιττεύουν, είναι διάσημος σε όλη την καλαθοσφαιρική υφήλιο. Πέρα από το ταλέντο του, διακρίθηκε πολύ και για την ηγετική του φυσιογνωμία καθώς και το ήθος του. Η ανάθεση της θέσης του Πρώτου Εθνικού Προπονητή ουσιαστικά ένα χρόνο μετά τη λήξη της σταδιοδρομίας του σαν αθλητή είναι ένα σπανιότατο φαινόμενο και συμβαίνει μόνο με μεγάλες προσωπικότητες καθολικής αναγνώρισης και αποδοχής.

Η αποστολή του είναι πάρα πολύ δύσκολη. Είμαστε όμως όλοι σίγουροι ότι ο Βασίλης Σπανούλης, ο δικός μας Λαρισαίος και Θεσσαλός Βασίλης, θα καταφέρει να πετύχει λαμπρές διακρίσεις, και μαζί του όλο το ελληνικό Μπάσκετ! Θερμά συγχαρητήρια Βασίλη! Καλή δύναμη και καλή τύχη!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.