Συνέχεια με φιλικά και τη σκέψη στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Με την προετοιμασία να έχει κυλήσει ομαλά έως τώρα

Αφού πέρασε το σκληρό και δύσκολο φιλικό κατά τ’ άλλα τεστ (όπως το χαρακτήρισαν οι επικεφαλής του τμήματος) με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, επικρατώντας 3-1, ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται για τις επόμενες αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έχοντας κατά νου και τη σημερινή κλήρωση για το πρόγραμμα σε πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΘ αλλά και στο κύπελλο της Ένωσης.

Ήδη για την ερχόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Αχιλλέα Φαρσάλων να είναι ο ερχόμενος αντίπαλος, εκτός έδρας κι αυτήν τη φορά, καιρού επιτρέποντος πάντως. Το μετεωρολογικό δελτίο δείχνει μία γενικότερη επιβάρυνση της ευρύτερης περιοχής και αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν υπάρχει μία περίπτωση το φιλικό να ακυρωθεί.

Όπως και να έχει, η προετοιμασία δείχνει να έχει κυλήσει ομαλά μέχρι στιγμής, αφού έχουν αποφευχθεί οι τραυματισμοί (τουλάχιστον οι σοβαροί), ενώ η ομάδα έχει παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής στους αγώνες προετοιμασίας. Από την άλλη, τα επίσημα παιχνίδια θα είναι σίγουρα πιο έντονα σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς και οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι πιο έτοιμες.

O στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης και η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, για την επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Από την άλλη και το κύπελλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας ενδιαφέρει. Δεν είναι μόνο λόγοι γοήτρου αλλά και ουσίας, αφού ο κάτοχος του κυπέλλου ΕΠΣ έχει δικαίωμα να πάρει μέρος και στο κύπελλο Ελλάδας…

Aπό εκεί και πέρα, εφόσον η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει ότι μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου το γήπεδο θα είναι έτοιμο για χρήση από τους παίκτες, τότε το πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου. Από την άλλη, δεν χρειάζεται προφανώς βιασύνη, προκειμένου οι όποιες εργασίες να μην πάνε πίσω, ειδικά από τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες έχουν αλλάξει και πάλι.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.