Συνεχίζεται η προσπάθεια για παίκτες που κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό Β.

Ο Νίκος Μπουτζίκος αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφική ανακοίνωση για τον Ολυμπιακό Βόλου, που μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει παίκτες (με εξαίρεση τον Ντέιβιντ Ναζίμ, που είναι 22 ετών), οι οποίοι έχουν μεγάλες εμπειρίες από τα ελληνικά γήπεδα, είναι από 27 έως 33 ετών και έχουν αποδείξει στις ομάδες που έχουν θητεύσει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων οι υπόλοιποι είναι οι 30χρονοι τερματοφύλακες Γιακουμής και Παλιούρας, ο 27χρονος αμυντικός μέσος Χ. Οικονομόπουλος, ο 33χρονος φορ Κ. Φλίγκος 33χρονος, ο 32χρονος επιθετικός Β. Σαχινίδης, ενώ θυμίζουμε ότι ο Ν. Μπουτζίκος κλείνει τον Σεπτέμβριο τα 29 του.

Άρα είναι φανερό ότι η κύρια στόχευση των ερυθρολεύκων αφορά ποδοσφαιριστές, που δεν είναι αυτό που λέμε φερέλπιδες με προοπτική εξέλιξης (αν και υπάρχει κι ένας μικρός αριθμός αυτής της κατηγορίας παικτών στο ρόστερ απ’ όσους ανανέωσαν), αλλά πηγαίνουν περισσότερο στα σίγουρα, ελαχιστοποιώντας το ρίσκο.

Τέτοιους παίκτες με εμπειρία και που μπορούν να κάνουν τη διαφορά είναι αυτό που συνεχίζουν να ψάχνουν οι ιθύνοντες της ομάδας με βάση και τις επιθυμίες του Περικλή Αμανατίδη, που ξέρει ότι πρέπει να δημιουργήσει μία ομάδα, που θα πρέπει να είναι επιπέδου Football League, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο σ’ αυτή.

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, οι παίκτες που αποκτήθηκαν τον περασμένο Γενάρη, για να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο και ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό Βόλου, το έκαναν γιατί απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Από κει και πέρα το μυαλό όλων είναι στην παρουσίαση των διαρκείας, που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στο ΠΑΡΚ και σ’ αυτή είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν κάποιοι από τους νεοαποκτηθέντες, ενώ στην επόμενη εκδήλωση που θα γίνει για τις νέες εμφανίσεις υπάρχει σκέψη να παρουσιαστεί τότε όλο το ρόστερ, καθώς θα λάβει χώρα λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Η Γενική Συνέλευση της 6ης Ιουνίου ήταν το χρονικό σημείο, το οποίο θα σηματοδότησε την έναρξη της προσπάθειας για την επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως ειπώθηκε από τους διοικούντες του, και έδειξε τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και πως έχει δημιουργηθεί μία καινούρια ελπίδα από τις κινήσεις που γίνονται. Τρεις βδομάδες μετά έχουν γίνει ακόμη καλύτερα πράγματα και άπαντες θεωρούν ότι η παρουσίαση των διαρκείας θα κινητοποιήσει αμέσως τον κόσμο να τα αγοράσει και να στείλει για μία ακόμη φορά το μήνυμα της συσπείρωσης προς τις δυνάμεις εκείνες που πολεμούν την ομάδα.

Φυσικά, το αποκορύφωμα όλου αυτού του ενθουσιασμού θα φανεί στην πρώτη συγκέντρωση στο ΕΑΚ τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, με τον Δήμο Βόλου να κάνει δεκτό το αίτημα για χρήση του «Τάκης Συνετόπουλος» για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, κάτι που χαροποίησε προς το παρόν τον κόσμο, καθώς αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι είναι να παίξει εκεί ο Ολυμπιακός Βόλου και τα επίσημα παιχνίδια του, κάτι όμως που θα κριθεί με βάση το πότε θα γίνουν οι εργασίες, για τις οποίες ενεκρίθη ένα αρκετά μεγάλο ποσό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.