Τεχνικός Διευθυντής στη Νίκη Βόλου ο Παναγιώτης Τσώλης

Σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Τσώλη για την ανάληψη της Τεχνικής Διεύθυνσης του της ομάδας μπάσκετ ήρθε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος. Ο Παναγιώτης Τσώλης ήταν μπασκετμπολίστας άρχισε να ασχολείται με το άθλημα από τη Νίκη Βόλου, φόρεσε τη φανέλα της επαγγελματικά, ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου, της Μεταμόρφωσης, της Νέας Ιωνίας Αθήνας, της Ιεράπετρας, σε Β’ και Γ’ Εθνική.
Η ανακοίνωση της Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης, αναλυτικά, αναφέρει τα παρακάτω:
«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με χαρά ανακοινώνει πως την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τσώλης.
Ο Παναγιώτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη Νίκη Βόλου, καθώς ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία της ομάδας και τίμησε την φανέλα της Νίκης αγωνιζόμενος στο ανδρικό τμήμα από την ηλικία των 15 ετών και όντας ο αρχηγός της για πολλά χρόνια.
Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του θα αποτελέσει βαρόμετρο στην φετινή πορεία της Νίκης Βόλου, σε ένα καινούργιο για αυτόν πόστο, στο οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Τον καλωσορίζουμε πίσω στην ομάδα της καρδιάς του και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.