Τέταρτο ματς κόντρα στην ΑΕΛ με ίδιο ζητούμενο

Η Νίκη φιλοξενείται σήμερα στις 16.00 στο AEL Fc Arena για την 6η μέρα των πλέι οφ της SL2

Το τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της με την ΑΕΛ δίνει για τη φετινή σεζόν η Νίκη, που φιλοξενείται στο AEL Fc Arena σήμερα Σάββατο (20/4, sl2muvi) στις 16.00 για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου του πρώτου ομίλου της Super League 2.

Το ζητούμενο για τη βολιώτικη ομάδα πάντως παραμένει το ίδιο με τα προηγούμενα ματς και είναι, ανεξαρτήτως έδρας, η πρώτη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ από τις 11 Απριλίου 2005, αλλά και το πρώτο διπλό στην ιστορία της επίσημο παιχνίδι απέναντι στους βυσσινί.

Η Νίκη φέτος έχασε και τα δύο ματς της κανονικής περιόδου, το πρώτο εκτός έδρας με 1-0 με σφαγιαστική διαιτησία που δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Κάσσου, και το δεύτερο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο Πανθεσσαλικό με 1-2.

Πρώτο θετικό αποτέλεσμα ήταν στο ξεκίνημα των πλέι οφ με 1-1 στον Βόλο με γκολ του Γαβριηλίδη, ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, αλλά η Νίκη είχε τον τρόπο να μη χάσει, σταματώντας τότε ένα αρνητικό σερί τριών ηττών.

Πέντε εκτός

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κάσσος και Μιράντα (σ.σ. έτσι δηλώνει ο ίδιος) και ο τερματοφύλακας Κραβαρίτης. Επομένως οι διαθέσιμοι 19 παίκτες για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι οι: Γκαραβέλης, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κουτσιμπάνας, Αναστασίου, Ναά, Στίκας, Ανδρέου, Γιαννίτσης, Μπαχανάκ, Κυριακίδης, Λίταινας, Πολίτης, Κρητικός, Πέττας, Τζιώρας, Μακατσάρια, Βουκελάτος, Μπαλλάς.

Η αποστολή της ΑΕΛ

Οι 22 παίκτες που επέλεξε ο Παύλος Δερμιτζάκης για το σημερινό παιχνίδι είναι οι: Σουλούκος, Βενετικίδης, Aντωνόπουλος, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου Θ., Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Παρασκευάς, Κοσονού, Πλέγας, Στίνα, Παπαγεωργίου Κ., Aντράντα, Κόσιτς, Νίνο, Πεντρόζο, Μαυριάς, Tσουμάνης, Φατάι.

H ΑΕΛ έχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη, από τότε δηλαδή που ξεκίνησαν τα πλέι οφ με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα και θέλει την επιστροφή στα τρίποντα, έχοντας πάντα ένα ξεχωριστό κίνητρο με τη Νίκη παρά την απουσία βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Ο διαιτητής

Ο Αλέξανδρος Φωκάς από την ΕΠΣ Αχαΐας θα διευθύνει σήμερα το παιχνίδι ΑΕΛ-Νίκη. Βοηθοί του θα είναι οι συντοπίτες του Σπήλιος Οικονόμου και Μιχάλης Κακαφώνης, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Μπούτσικος από την Ένωση Μακεδονίας. Αυτό θα είναι το έκτο ματς του Φωκά στη Σούπερ Λιγκ 2 και η πρώτη φορά που συναντά τη Νίκη.

Απαγόρευση μετακίνησης

Αναμενόμενη ανακοίνωση για απαγόρευση μετακίνησης, είτε οργανωμένης είτε μεμονωμένης, για τους φιλάθλους της Νίκης στο σημερινό ματς με την ΑΕΛ εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Τα εισιτήρια

Η προπώληση των εισιτηρίων του ματς ΑΕΛ-Νίκη ξεκίνησε από χθες Παρασκευή (19/4), ενώ σήμερα Σάββατο (20/4), τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA θα ανοίξουν στις 13:00.

Οι τιμές που ισχύουν για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι οι εξής: Νότιο πέταλο (Θ1Α-1Β, Θ2, Θ23): 10 ευρώ, Ανατολική κερκίδα (Θύρες 3-10): 15 ευρώ, Δυτική κερκίδα (Θύρες 19-22 και Θύρες 14-17): 20 ευρώ, VVIP (Θύρα 18): 25 ευρώ. Τα παιδιά έως 8 ετών εισέρχονται δωρεάν.

Τα άλλα παιχνίδια

Σήμερα Σάββατο γίνονται άλλα δύο ματς στη Σούπερ Λιγκ 2 εκτός από το ΑΕΛ-Νίκη. Στη Λιβαδειά το Λεβαδειακός-Μακεδονικός (16.00) και στου Ρέντη το Ολυμπιακός Β’-Διαγόρας (15.00). Αν ο Λεβαδειακός κερδίσει, στέφεται πρωταθλητής από σήμερα και μαθηματικά.

Με ΑΕΛ και η Κ19

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του β’ ομίλου του Πρωταθλήματος Κ19 Super League 2 η Νίκη θα φιλοξενήσει σήμερα Σάββατο (20/4) στο Π. Μαγουλάς την ΑΕΛ στις 13.00.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.