Θέλει ξανά νίκη έδρας μετά από ενάμιση μήνα ο ΝΠΣ Βόλος με τη Λαμία

Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τη Λαμία στις 17.15 το Σάββατο (1/2) για την 22η αγωνιστική της Super League 1 και θέλει να επανέλθει στις εντός έδρας επιτυχίες μετά από ενάμιση μήνα, καθώς η τελευταία φορά που πανηγύρισε ως γηπεδούχος ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 2019 με το υπέρ του 2-1 κόντρα στον Πανιώνιο. Στη συνέχεια στο Πανθεσσαλικό έφερε λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, έχασε από την Ξάνθη και από την ΑΕΚ, ενώ η τελευταία του νίκη ήταν επί του ΟΦΗ με 1-2, αλλά εκτός έδρας, αγνοώντας το τρίποντο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. 

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για την αναμέτρηση με τη Λαμία και σ’ αυτή δε βρίσκονται ο τραυματίας Κανταμουρό και ο τιμωρημένος Αουγκούστο Μαξ. Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Γκουαροτσένα, Τσίκα, Φερράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μουνίθ, Τόρες, Δημόπουλος, Διαμαντής, Οικονόμου, Λύρατζης, Μάντζης, Μήτογλου, Μπαλογιάννης, Ντεντάκης, Τσαούσης και Τσοκάνης

Η αποστολή της Λαμίας

Με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Άμπλιανη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες

13 Damir Kahriman
30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί

4 Adejo Daniel
5 Τζανετόπουλος Άνταμ
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
27 Scarduelli Vanderson
50 Asigba Mark

Μέσοι

6 Niasse Ibrahima
7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
21 Δημούτσος Έλιν
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί

9 Bianconi Miguel
10 Tyronne
11 Καραμάνος Αναστάσιος
18 Romanic Lazar
77 Villalba Leonardo

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.