Θρήνος για τον θάνατο της 15χρονης Βασιλικής Κόμνου

Πριν ακόμη κλείσει τα 15 της χρόνια η Βασιλική Κόμνου, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του Α.Ο. Τρικάλων, Τάκη Κόμνου, και της γυμνάστριας Ελένης Τσώνη, έφυγε από τη ζωή, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την καρδιά της.

Η Βασιλική, πριν εμφανιστεί το πρόβλημα με την καρδιά της πριν δυόμισι χρόνια, θεωρούνταν πολύ μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο και είχε προτάσεις και από το εξωτερικό.

Η μητέρα της άτυχης Βασιλικής, σε ένα σπαρακτικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, έγραψε:

«…κι όμως το κοριτσάκι μου “έφυγε”. Έφυγε για τον ουρανό να γίνει αγγελούδι… διότι ήταν ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ! Πάλεψε 2,5 χρόνια και πάντα με χαμόγελο το πρόβλημα της καρδούλας της… Τελικά δεν τα κατάφερε! Αγωνίστρια μέχρι το τέλος η μικρή μου ηρωίδα που δεν πρόλαβε να γιορτάσει τα 15α της γενέθλια στις 23 Ιουνίου! Η τελευταία της κουβέντα ακόμα ηχεί στα αυτιά μου…. «Μάμα μου σ’ αγαπώ»! Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχάσω αυτές τις τελευταίες λέξεις της…. Κι εγώ της απάντησα… «που να ξερες καρδούλα μου εγώ πόσο σε αγαπώ, φραουλίτσα μου»! Σ’ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ και μην ανησυχείς, εμείς δε χανόμαστε και κάποια στιγμή θα βρεθούμε ξανά…!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.