Τιμόθεος Καβακάς: «Πιστεύουμε ακράδαντα στη σωτηρία

Ο Τίμος Καβακάς

«Πιστεύουμε ακράδαντα στην σωτηρία» τόνισε μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης, ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» Τίμος Καβακάς, ενώ γνωστοποίπησε ότι από εδώ και πέρα «θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του ρόστερ. Χρειαζόμαστε βελτίωση σε όλα τα επίπεδα». Τα όσα δήλωσε ο Τίμος Καβακάς στη συνέντευξη Τύπου: «Μόνο και το όνομα της Ξάνθης είναι μεγάλο για την κατηγορία. Όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλο μέγεθος στην κατηγορία. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες τις τελευταίες ημέρες που δουλέψαμε μαζί, ενώ έχουμε και μία Διοίκηση που «τρέχει» για εμάς. Πιστεύουμε ακράδαντα στη σωτηρία της ομάδας».
Σε ερώτηση για το τι έχει να πει για το γεγονός ότι κράτησε ανέπαφη την εστία του στο φετινό πρωτάθλημα, εάν εξαιρέσει κανείς τη νίκη στην Καβάλα για τον πρώτο γύρο «Σημαντικό το να μη δεχθείς τέρμα, γιατί μετά θα πρέπει να προσπαθήσεις να ισοφαρίσεις κι όλα αυτά σε «δύσκολα» γήπεδα. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν καλά και καταφέραμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Με τα παιχνίδια να δίνονται Κυριακή-Τετάρτη δεν μπορείς να δουλέψεις όπως θες. Εμείς θα επιχειρήσουμε να κάνουμε καλή διαχείριση στο ρόστερ και να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και χωρίς προβλήματα.
Σε ερώτηση για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στη Βέροια, το εξ αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής, σημείωσε «Δύσκολο παιχνίδι. Εμείς δεν θα έχουμε και δύο παίκτες μας που συμπλήρωσαν κάρτες.
Σε ερώτηση για το τί άλλαξε όσο είναι ο ίδιος στον πάγκο, απάντησε «Θέλουμε βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Θα πρέπει να μην ρισκάρουμε, να είμαστε πιο επιθετικοί και να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται».
Δημήτρης Στάμου: Η νίκη αυτή μάς δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Οφείλουμε να παλέψουμε, έχουμε να διορθώσουμε πολλά ακόμα.
Κώστας Ανυφαντάκης; Μέτριο παιχνίδι από ποιότητα κι όποιος θα έβαζε γκολ θα ήταν αυτός που θα κέρδιζε. Κι έτσι έγινε. Μία φάση στο τελευταίο λεπτό είχαμε μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης και δεχθήκαμε το γκολ. Η Ξάνθη είναι πάρα πολύ μεγάλο μέγεθος για την κατηγορία. Θα κάνουμε αποτίμηση στο τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι.
Σε ερώτηση για το τι πρέπει να αλλάξει στην Ξάνθη, μιας και ο ίδιος είναι μόλις δύο παιχνίδια στον πάγκο της Ξάνθης: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να είμαστε 100% επαγγελματίες.
Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Έχει καλούς παίκτες, στενεύουν τα περιθώρια γι’ αυτούς και σήμερα έπρεπε να κερδίσουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.