«Τις ευχόμαστε να πετύχουν νίκες και διάκριση»

Οι Βολιώτισσες Backstreet Girls με τη Ελένη Παπαθανασίου

Διοικούντες, προπονητικό τιμ και συμπαίκτριες εύχονται τα καλύτερα στις τέσσερις μπασκετμπολίστριες του Ολυμπιακού Βόλου, που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση 3Χ3 στο Παναθηναϊκό Στάδιο ως νικήτριες του τουρνουά του Βόλου.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα αγωνιστούν στις 18 και 20 Αυγούστου τέσσερις αθλήτριές μας και συγκεκριμένα οι Κατερίνα Πολύζου, Αναστασία Ράπτη, Χριστίνα Νταϊάκη και Μαρίνα Κοτοπούλη στους τελικούς 3×3 MasterSeries ΟΠΑΠ Finals που διοργανώνει η ΕΟΚ.

Οι αθλήτριές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, μετά την πρώτη θέση που κατέλαβαν στο τουρνουά του Βόλου, είναι αποφασισμένες να εκπροσωπήσουν επάξια τον Βόλο και τη Θεσσαλία στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νικήτριες ομάδες των πέντε 3×3 ΔΕΗ Street Basketball που έγιναν στη Σάμο, στην Πτολεμαΐδα, τη Μεγαλόπολη, τη Χίο και την Άρτα στις παραπάνω κατηγορίες, οι δύο πρώτες ομάδες σε κάθε κατηγορία από τα πέντε 3×3 Master Series που έγιναν σε Χανιά, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πειραιά και Βόλο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, με τις νεαρές αθλήτριές του, πρωταγωνιστεί πλέον σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η Διοίκηση, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι συναθλήτριές τους, τους εύχονται να απολαύσουν τους αγώνες και να πετύχουν νίκες και διάκριση».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.