Το απόλυτο των συμμετοχών οι δύο Μανώληδες στη Νίκη

Το απόλυτο συμμετοχών στο πρωτάθλημα της Football League σε ό,τι αφορά τη Νίκη Βόλου έχουν ο Μανώλης Αποστολίδης  και ο Μανώλης Αλιατίδης, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στα 13 παιχνίδια μέχρι στιγμής των κυανόλευκων. Πάντως, αμφότεροι δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν και το απόλυτο των λεπτών, καταγράφοντας αντίστοιχα 1.125 και 1.124 λεπτά, καθώς ο πρώτος έγινε αλλαγή στο ματς με το Αιγάλεω λόγω τραυματισμού στα μισά του αγώνα και ο δεύτερος στα παιχνίδια με Ιωνικό εντός και Βέροια εκτός.

Ο Λούκας Γκαρσία δεν έχει αγωνιστεί μόνο στο παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο και έχει 12 συμμετοχές, οι δέκα εκ των οποίων ως βασικός.

Σε 11 αναμετρήσεις έχει πάρει μέρος ο Αντόνιο Ροχάνο, ξεκινώντας σε όλες στην ενδεκάδα, όπως και ο Άλεξ Κρουθ με 947 και 938 λεπτά συμμετοχής αντίστοιχα. Έντεκα παιχνίδια έχει καταγράψει και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος τα 10 ως βασικός (938 λεπτά) και τον ίδιο αριθμό ο Δημήτρης Καπός, που ήρθε τέσσερις φορές από τον πάγκο και έχει παίξει συνολικά 598 λεπτά.

Από 10 εμφανίσεις έχουν Σάββας Κυριακίδης (824 λεπτά, 6 ματς βασικός), Τάσος Παγώνης (788 λεπτά, 7 αγώνες στην αρχική 11αδα), Χορδάν Ντομίνγκεθ (778 λεπτά, σε οκτώ αναμετρήσεις ξεκίνησε), Γιώργος Ιορδανίδης (525 λεπτά, 5 φορές ήρθε από τον πάγκο), Απόστολος Τσιώλης (445 λεπτά, πέντε φορές επιλέχθηκε στο αρχικό σχήμα) και ακολουθεί με 9 ο Γιάννης Βοσκόπουλος, όλες ως βασικός (772 λεπτά) και με 8 ο Κώστας Κυριακίδης (545 λεπτά), ο Βασίλης Βοσνιάδης (317 λεπτά) και ο Γκιγέρμο Μασκουνιάν  (291 λεπτά, βασικός μόνο με Αιγάλεω και Ιωνικό).

Δύο παίκτες-κολώνες της Νίκης, που δεν έχουν όμως τον χρόνο που επιθυμούσαν, ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος κυρίως λόγω τιμωρίας , είναι ο Σέμπα Καμπαγέρο (7 συμμετοχές, τις 5 βασικός και συνολικά 490 λεπτά) και ο Σωτήρης Μπαλάφας (έξι ματς, όλα στην 11αδα και 515 λεπτά συμμετοχής). Πάντως, αναμένεται να αυξήσουν αρκετά τον χρόνο τους στον δεύτερο γύρο.

Μία 45λεπτη συμμετοχή στο παιχνίδι με το Αιγάλεω έχει ο τερματοφύλακας Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ μία φορά ως αλλαγή στο τέλος έπαιξε ο Βαγγέλης Λίτσιος. Χωρίς συμμετοχή αποχαιρέτησε τη Νίκη ο Κώστας Καρβούνης, που δεν ανήκει πλέον στην ομάδα, ενώ περιμένει την ευκαιρία του ο τρίτος γκολκήπερ Κώστας Καρακώστας.

Οι σκόρερ της Νίκης:

5 γκολ
Ροχάνο

3 γκολ
Γκαρσία

2 γκολ
Τσιώλης

1 γκολ
Μασκουνιάν, Καπός, Κρουθ, Βοσκόπουλος, Ντομίνγκεθ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.