Το ήθελε και το πήρε ο Γ.Σ. Αλμυρού, 0-1 τον Οικονόμο με Δερμιτζάκη

Με τα τέσσερα από τα πέντε νέα μεταγραφικά του αποκτήματα να ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα (Λέτσο, Ζαφειρίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Ηλιόπουλος) ο Γ.Σ. Αλμυρού πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος το 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με 0-1 του Οικονόμου στην Τσαριτσάνη σε ένα ματς, όπου δε χωρούσε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Πλέον ατενίζει με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, όπου ο στόχος του είναι η παραμονή, με την ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου να είναι ισόβαθμη με τον Διγενή Νεοχωρίου στην 8η θέση, η οποία χαρίζει τη σωτηρία.

Οι φιλοξενούμενοι επέδειξαν στον αγώνα του γηπέδου «Γιώργος Μητσιμπόνας» δύναμη και πάθος, ενώ βρήκαν το χρυσό γκολ στο 80ο λεπτό με απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Δερμιτζάκη.

Ο Γυμναστικός είχε μία καλή στιγμή στο 22’ με τον τερματοφύλακα Σαμπαλάρι να διώχνει σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία το σουτ που επιχείρησε ο Ηλιόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής μαζί με τον Βουρδάκη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Γαρυφαλλόπουλος. Στο 33’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ζενούνη, αλλά ο διαιτητής Γκουντέλας από την Καρδίτσα έδειξε «παίζετε».

Στην επανάληψη η άμυνά του Αλμυρού πιέστηκε χωρίς να δεχθεί πάντως τη μεγάλη φάση και τελικά δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου ο Δερμιτζάκης χρίστηκε σκόρερ με φάουλ που εκτέλεσε από πλάγια αριστερά, με τον Σαμπαλάι να φέρει ευθύνη, καθώς δε συγκράτησε την μπάλα. Ο ούτε 19 ετών νεαρός πορτιέρε αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, εφόσον ο Νούσιας μέχρι στιγμής είχε το απόλυτο.

Στο 91ο λεπτό ο Λέτσο στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Αλμυρού κράτησε ανέπαφη την εστία του στην προσπάθεια του Γαλάνη, που κατευθυνόταν στο αριστερό παραθυράκι.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Σαμπαλάρι, Ντούφας (87’ Δραχαλίβας), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Γκαμπέτας, Καραλούλης (89’ Αργύρης), Μουλτσιάς, Μπαλογιάννης, Τόλιος

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Λάμπος, Αγγελής (69’ Παπακώστας), Χολέβας, Κυριάκος, Ζαφειρίδης, Βουρδάκης (88’ Καναβός), Ζενούνης, Γαρυφαλλόπουλος, Δερμιτζάκης, Ηλιόπουλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.