Το παιχνίδι Κυνήγι Θησαυρού διοργανώνει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου διοργανώνει την Κυριακή 11/2 το Κυνήγι του Θησαυρού και σε ανακοίνωση της αναφέρει: “Το Αθλητικό Σωματείο Λ.Α. ΒΟΛΟΥ (Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου) καλεί τους φίλους του αυτοκινήτου και όχι μόνο για μια περιπλάνηση στους δρόμους της πόλης μας σε μία κυριακάτικη περιπέτεια με τα ΙΧ αυτοκίνητά τους την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, με το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι, το ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι πέρα από τη διασκέδαση, η χαρά της συλλογικής προσπάθειας αλλά και η συλλογή πλούσιων εμπειριών με την ανακάλυψη ενός κρυμμένου θησαυρού μέσα από την αποκρυπτογράφηση μιας σειράς γρίφων και ερωτήσεων. Θα υπάρχουν δοκιμασίες και γρίφοι κλιμακούμενης δυσκολίας.

Στόχος του συμμετέχοντα είναι, ακολουθώντας τη διαδρομή, να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις/γρίφους, που θα δοθούν.
Νικητής αναδεικνύεται αυτός που έχει τους περισσότερους πόντους βάσει των γρίφων/απαντήσεων που έχει λύσει, ενώ καθόλου δεν μετράει ο χρόνος που ολοκληρώθηκε η διαδρομή.

Σχηματίστε την ομάδα σας που θα αποτελείται έως 4 άτομα, ανεξαρτήτου ηλικίας και δηλώστε συμμετοχή στα Γραφεία της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι συμμετοχές ξεκίνησαν από Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 20:00.

Πληροφορίες: 24210 55339-6983 601734 (κ. Γεώργιο Μπέτα)

Η νικήτρια ομάδα θα ανακοινωθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου μετά το τέλος του παιχνιδιού και ώρα 21:00 περίπου, στα Γραφεία της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου θα γίνει και η απονομή και θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες.

Αφετηρία: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ώρα έναρξης: Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 17:00 μ.μ.

Τερματισμός: Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα λήξης: 21:00 μ.μ.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.