Τρέλανε κόσμο ο Κιπτίου, οδήγησε με «πενταρέ» στον θρίαμβο τον Πανιώνιο

Ο Κιπτίου πανηγυρίζει ένα από τα πέντε γκολ που πέτυχε

Με «πενταρέ» του απίστευτου Κιπτίου, που έβαλε και τα πέντε γκολ της ομάδας του, ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από τον Ρήγα, θριάμβευσε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ με 2-5 επί του Αίαντα Σούρπης.

Μόλις στο 7′ ο Κιπτίου βγήκε στην κόντρα επίθεση από τα δεξιά και από θέση τετ α τετ νίκησε τον Λαγό για το 0-1.

Ο Αίας θα μπορούσε να ισοφαρίσει με το σουτ του Κουμπούρα εκτός περιοχής, αλλά ο Κοντογιάννης έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε εντυπωσιακά στο 31’, ωστόσο στο επόμενο λεπτό (32′) ο Κουμπούρας με υποδειγματικό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία πολύ γρήγορα, στο 33’, για την ανατροπή, αλλά ο Κοντογιάννης ενήργησε σωτήρια στο σουτ του Φαράντου.

Αντί για το 2-1 σ’ αυτή τη φάση, έγινε το 1-2 στο 35’, με τον Κιπτίου να φεύγει μόνος από τα αριστερά και να νικά τον Λαγό με πλασέ.

Το 1-3 θα μπορούσε να γίνει σε φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, με τον γκολκήπερ του Αίαντα να αποκρούσει σε κόρνερ, όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 48’, δεχόμενος τρίτο γκολ από τον ίδιο παίκτη με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στο δεξί παραθυράκι.

Ακολούθησε στο 62’ το τέταρτο γκολ του Κιπτίου και του Πανιωνίου με πλασέ, ο Αίας μείωσε στο 64’ με πέναλτι του Δημητρίου, το οποίο κέρδισε ο Ντούρας από τον Μαρούφ, αλλά ήρθε και πάλι ο εκπληκτικός Κιπτίου να διαμορφώσει το τελικό 2-5 με πέναλτι που πήρε ο ίδιος για ανατροπή του από τον Λαγό.

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Λαγός, Φαράντος (38′ λ. τρ. Μπιρμπίλης), Μακανίκας, Ξηροκώστας, Γκρίνιας (78′ Καμέας), Κατσαβριάς (46′ Παπανικολόπουλος), Κωστούλας, Καρράς, Κομπούρας (46′ Νικογιάννης), Δημητρίου, Ντούρας (65′ Θυμιόπουλος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κοντογιάννης, Τάρε (87′ Γιαννακός), Ζάγκας, Ι. Φώτου, Μαρούφ, Νικούδης, Κιπτίου, Σταυραντώνης (18′ λ. τρ. Καμηνιώτης), Πέτσης (54′ Καπάκης), Κανιούρας, Φουντουλίτσας

Φωτό: Ηλίας Σχορτσιανίτης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.