Βαγγέλης Σταθόπουλος στο magnesiasports: «Από αύριο αρχίζουμε τον σχεδιασμό για του χρόνου»

Άνετη επικράτηση επί της ΕΑ Λάρισας

Με 3-0 σετ επικράτησε η Αργώ της ΕΑ Λάρισας στο Κλειστό της Αγριάς και πλέον περιμένει την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας, 20 Φεβρουαρίου, στις 14:00 για να δει με ποιες ομάδες θα κληρωθεί στα play out. Σύμφωνα με τον προπονητή της Αργούς Βαγγέλη Σταθόπουλου, οι ομάδες με τις οποίες θα κληρωθεί θα είναι από την Καβάλα, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη και την Έδεσσα. Το πρωτάθλημα των play out θα διεξαχθεί σε οκτώ αγωνιστικές, σε όμιλο τεσσάρων ομάδων, με αγώνες εντός και εκτός έδρας.
Στο παιχνίδι με την ΕΑΛ τα κορίτσια της Αργούς έδειξαν από το πρώτο σετ τις διαθέσεις τους και επικράτησαν εύκολα, ενώ πήραν και τα άλλα δύο, πιο δύσκολα. Πλέον, η Αργώ ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με την ΕΑΛ, αλλά έχει καλύτερο συντελεστή, μιας και επικράτησε και στη Λάρισα τον πρώτο γύρο με 0-3 σετ και πάλι.
Όπως τονίζει στο magnesiasports ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Σταθόπουλος «είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας και από την προσπάθεια όλων των κοριτσιών μας. Το μοτό μας είναι «ήρθαμε για να μείνουμε και θα μείνουμε» και τα έχουμε καταφέρει. Πλέον, περιμένουμε την κλήρωση και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή βαθμολογία, ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία και να εδραιωθούμε στη συνέχεια. Από αύριο το πρωί αρχίζουμε το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, ώστε να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο επόμενο πρωτάθλημα».

Τα σετ: 25-14,25-21,25-23

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.