Βοσνιάδης: «Έχουμε πιθανότητες, έχοντας ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά μας»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα έδειξε να είναι ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, δηλώνοντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης που μετέδωσε την αναμέτρηση, ότι υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης για την ομάδα του.

«Είχαμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ήμαστε μία ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και τις συνεργασίες. Δεν κινδυνεύσαμε και έγινε μία φάση στο 44’ και μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, δεν παίρνεις πάντα όταν είσαι καλύτερος το αποτέλεσμα» σημείωσε αρχικά ο Αλέκος Βοσνιάδης, για να συμπληρώσει: «Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει βάθος στο ρόστερ της, έχοντας σήμερα διαφορετικά πρόσωπα μέσα. Οι πιθανότητες (σ.σ. πρόκρισης) υπάρχουν γιατί έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο και συνεχίζουμε».

Στην επισήμανση πάντως για το ότι στο κύπελλο Ελλάδας το εκτός έδρας γκολ ακόμη μετράει, ο προπονητής της Νίκης Βόλου σημείωσε: «Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Είναι 90 λεπτά ακόμη και όπως προηγήθηκε ο αντίπαλος χωρίς να έχει κάνει φάση μέχρι τότε, μπορεί να γίνει και για εμάς αυτό. Θα πάμε να παίξουμε και θέλουμε να διεκδικήσουμε το καλό».

Τα κέρδη όμως παραμένουν για τη Νίκη Βόλου, με τη συμμετοχή της στο κύπελλο Ελλάδας και την παρουσία της στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού, σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό. «Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς, δίνοντας δυνατότητα σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο να παίζουν. Παίζοντας καλά αποκτούμε αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα και οι καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα μας δημιουργούν και καλή διάθεση και πολλή αυτοπεποίθηση. Ήρεμα θα κοιτάξουμε μπροστά έχοντας πολύ γρήγορα παιχνίδι. Για το δεύτερο παιχνίδι θα είμαστε όπως πρέπει για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας» σημείωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.