«Βουλιάζει» ο ΝΠΣ Βόλος, έχασε και από τον Παναιτωλικό

Όλο και βουλιάζει ο ΝΠΣ Βόλος, που φαίνεται ότι τη φετινή σεζόν βρίσκεται σε αδιόρθωτα αγωνιστικά χάλια. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχασε για την 8η αγωνιστική της SL1 με 2-0 από τον Παναιτωλικό εκτός έδρας στο ντέρμπι των ουραγών και παραμένει καθηλωμένη στη τελευταία θέση με δύο βαθμούς.

Η ομάδα του Αγρινίου, που είχε βάλει δύο γκολ σε επτά αγώνες, πέτυχε ισάριθμα απέναντι στην πολύ ασταθή άμυνα των φιλοξενούμενων και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μισάωρο ο ΝΠΣ Βόλος είχε την κατοχή της μπάλας και ένα μακρινό σουτ στο 20’  του Τρουιγιέ στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού, που έφυγε άουτ.

Κι ενώ γινόταν ένα μέτριο ματς και ο Παναιτωλικός ήταν ακίνδυνος, η άμυνα των φιλοξενούμενων έκανε ένα κωμικό λάθος και επέτρεψε στους Αγρινιώτες να προηγηθούν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Από βαθιά διαγώνια μπαλιά του Μλάντεν ο Σ. Παπαδόπουλος δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Λούνα, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ισπανού, που ουσιαστικά είχε κάνει κίνηση να φύγει από τη φάση, για να επιτρέψει στον συμπαίκτη του να μπλοκάρει, και ο Λιάβας είπε «ευχαριστώ» στο ανέλπιστο δώρο. Συγκεκριμένα, με πλασέ σε κενή εστία σημείωσε το 1-0 στο 45’+2’.

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε για τον Παναιτωλικό στο 79’, με τον Σ. Παπαδόπουλο να σταματά, κάνοντας την απόκρουση του αγώνα, τον Χατζηθεοδωρίδη, που απείλησε από το ύψος της μικρής περιοχής. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα στο κόρνερ που κερδήθηκε, ο Μπρούνο Ντουάρτε νίκησε στον αέρα κατά κράτος τον Καλογερόπουλο και με κεφαλιά στη δεξιά γωνία σημείωσε το 2-0.

Πολύ κοντά σ’ ένα τρίτο γκολ για την ομάδα του βρέθηκε ο Χουάνπι στο 89’, αλλά στο τετ-α-τετ σε κόντρα επίθεση το πλασέ του Βενεζουελάνου πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Χουάνπι (90’ Τσιγγάρας), Πέρες (90’ Νικολάου), Μπαλντασάρα (70’ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Φρ. Ντουάρτε (70’ Σενγκέλια), Βοΐλης (78’ Πέδρο).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (78’ Μπερτόλιο), Γκλάβτσιτς, Τρουϊγέ (69’ Μαχαίρας), Κόμπα, Κορνέτ (54’ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (69’ Ενγκίν), Χουάν Γκαρσία.

Απόδοση: magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.