Ξαφνικά χωρίς προπονητή η Αγριά-Τέλος ο Γιάννης Στεργιόπουλος!

Σε μία κίνηση σίγουρα μη αναμενόμενη προχώρησε η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της Αγριάς, καθώς έκανε γνωστό ότι ο Γιάννης Στεργιόπουλος δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία!

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Στεργιόπουλο, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόουτς για όλα όσα προσέφερε τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα. Η βοήθεια του στην ανέλιξη της ήταν πολύτιμη, του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο» αναφέρει η ανακοίνωση, χωρίς η διοίκηση της Αγριάς να κάνει γνωστούς ωστόσο τους λόγους που οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση.

Ενδιαφέρον επίσης είναι το ότι χθες Τρίτη ο Γιάννης Στεργιόπουλος πήγε κανονικά στην προπόνηση, ωστόσο εκεί ενημερώθηκε από τους διοικούντες ότι η συνεργασία μαζί του ολοκληρώνεται, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας και απομένει περί που ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της Αγριάς πάντως είναι ριζικές, καθώς ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας και με τον πρώην πλέον βοηθό προπονητή Άγη Τζούμα, με τη διοίκηση της Αγριάς να τονίζει ότι του εύχεται ολόψυχα καλή μπασκετική πορεία και τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στην ομάδα το σύντομο χρονικό διάστημα που ήταν μαζί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.