Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι: 10 και 15 ευρώ το κόστος

Από σήμερα Τετάρτη στις 16.00 από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς Νίκη-Ολυμπιακός, τα οποία κοστίζουν 10 και 15 ευρώ. Σε σχετική ανακοίνωση της Νίκης τονίζεται:
“Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής την Κυριακή (04/12) στις 15:00 στο “Π. Μαγουλάς”, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
*Θύρα 1 (Σκεπαστή): 15 ευρώ.
*Θύρα 2 (Μαιάνδρου): 10 ευρώ.
*Θύρα 3: 10 ευρώ.
*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από όλες τις θύρες του γηπέδου “Π. Μαγουλάς”.
*Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε θύρα της αρεσκείας τους.
*Τα εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά (12 έως 18 ετών), γυναίκες και ανέργους, θα διατεθούν το Σάββατο (3/12) λόγω του περιορισμένου αριθμού (300) και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση αποκλειστικά για την κατηγορία αυτή.
*Από τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης (30/11), θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο τα εισιτήρια θα πωλούνται στα γραφεία της ερασιτεχνικής από τις 10:00 το πρωί, ως και τις 14:00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 16:00 ως και τις 20:00. Την Κυριακή (4/11) η πώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 10:00 το πρωί, σε θεωρείο μπροστά από την θύρα 2 και στα γραφεία της ερασιτεχνικής.
*Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13:00 και θα υπάρξει ηλεκτρονικός αλλά και ονομαστικός έλεγχος, κάτι που κάνει απαραίτητη την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Επίσης στους κατόχους πλαστών εισιτηρίων (σε περίπτωση που υπάρξουν) θα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.
*Μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, θα υπάρξει διπλός έλεγχος από την αστυνομία στους φιλάθλους που θα πηγαίνουν στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”. Δε θα επιτραπεί η μετάβαση στον χώρο του γηπέδου σε όποιον φίλαθλο δε διαθέτει εισιτήριο”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.