Ξεκουράζεται και μαθαίνει αντίπαλο η Εθνική

Ημέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για την Εθνική ομάδα, που με τη νίκη επί της Ουκρανίας (99-79) εξασφάλισε την πρωτιά στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ. Το αγωνιστικό ρεπό επιτρέπει στους παίκτες να γεμίσουν τις μπαταρίες τους με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προαιρετική προπόνηση πριν τον τελευταίο αγώνα του ομίλου, την Πέμπτη με την Εσθονία (18:00).

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπάρχουν πιθανότητες ο Δημήτρης Ιτούδης να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Αντετοκούνμπο μετά τον τραυματισμό του, καθώς θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς έχοντας παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στο πρόβλημα στο γόνατο. Αυτό το ματς, βέβαια, είναι διαδικαστικό, αφού η ελληνική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και μάλιστα μαζί με τη Σερβία είναι οι μόνες αήττητες ομάδες του γκρουπ.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη πλέον η ελληνική ομάδα θα μάθει οριστικά τον αντίπαλό της για τη φάση των «16» την Κυριακή στο Βερολίνο, καθώς υποψήφιες είναι Τσεχία και Πολωνία, ενώ σε ένα ακραίο σενάριο θα είναι η Φινλανδία.

Εξασφαλισμένη πρόκριση έχουν Σερβία, Πολωνία και Φινλανδία, ενώ η Ολλανδία είναι ήδη αποκλεισμένη. Οι δύο πρώτες αναμετρώνται την Πέμπτη με το νικητή να παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλο. Αν οι Σέρβοι χάσουν θα υποχωρήσουν δεύτεροι, ενώ αν οι Πολωνοί χάσουν, μπορεί να βρεθούν ακόμη και τέταρτοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.