Υπέγραψε ο Χατζής στον Ολυμπιακό Βόλου

«Κρίνονται» οι υπό δοκιμήν παίκτες, θέλει και άλλες προσθήκες όμως

Ο Νίκος Χατζής έπεισε τελικά την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία με την ομάδα. Ο Γιώργος Βαζάκας «άναψε το πράσινο» φως για την απόκτησή του, όπως και για τον Σαμίλ Ντιαμπί. Η περίπτωση του Ιβορινού αρέσει στους «ερυθρόλευκους» αλλά η προσθήκη του… κολλάει, λόγω γραφειοκρατικών συνθηκών. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί ώστε να ξεπεραστεί άμεσα το όλο ζήτημα.

Από κει και πέρα η ενίσχυση θα συνεχιστεί με τον Ολυμπιακό να έχει τα κενά του σε αρκετές θέσεις. Ναι μεν η τριπλέτα των κίπερ ολοκληρώθηκε, με την απόκτηση του Ιβάν Ντόικτς, αλλά υπάρχουν θέσεις που ακόμη θέλουν αρκετό χτίσιμο. Τα άκρα της άμυνας για παράδειγμα, από την στιγμή που και ο Παναγιώτης Αρναούτογλου πρόλαβε… να αποτελέσει παρελθόν με το καλημέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν λογικά τόσο για αριστερό όσο και για δεξιό οπισθοφύλακα. Επίσης, ο χώρος της μεσαίας γραμμής, τα εξτρέμ και ο κεντρικός επιθετικός αποτελούν θέσεις που η ομάδα της Μαγνησίας καλείται να στελεχώσει, με παραπάνω από έναν παίκτη σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η μόνη θέση που φαίνεται να υπάρχει ηρεμία, πλην του «άσου», είναι τα στόπερ μια και υπάρχουν δύο διαθέσιμοι (Φιλίποβιτς, Ιβαντζίκης) και ο Ασλανίδης που έχει συμφωνήσει με την ομάδα αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. Υπάρχουν ήδη τρεις επιλογές και δεν θα αναγκαστεί ο Ολυμπιακός να ψάξει εσπευσμένα παίκτη για εκεί.

Η προετοιμασία συνεχίζεται στο Καρπενήσι με τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα ώστε να αποκτήσουν την κατάλληλη φυσική κατάσταση, να δούνε τι θέλει ο νέος τους προπονητής και να παρουσιαστούν στο ύψος των περιστάσεων για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Superleague 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.