Υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν οφειλές προς τους παίκτες ο Θ. Τζήμας

Σε ό,τι αφορά τον απολογισμό της νυν ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης στη Γ.Σ., ο κ. Τζήμας διέψευσε τους ποδοσφαιριστές ότι υπάρχουν οφειλές προς αυτούς μετά την ανακοίνωση που έβγαλαν, ενώ ο κ. Μιχάλης, που είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά θέματα της Δ.Ε., παρουσίασε αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδα.

Ο Δημήτρης Μιχάλης (φωτό) ενημέρωσε το σώμα: “Έχω μάθει να δουλεύω με παραστατικά και αποδείξεις. Τα έσοδα της ομάδας είναι 93.000, τα 35.000 από τα διαρκείας, τα 37.000 από τα εισιτήρια των αγώνων, 15.000 οι χορηγίες, 5.000 από τη συναυλία του καλοκαιριού και 3.300 οι διαφημίσεις. Η μεγαλύτερη δαπάνη είναι οι αμοιβές των παικτών. Έχουν πληρωθεί μέχρι σήμερα 63.000 στους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν ατομικές καρτέλες μέχρι χθες. Δεν είναι γραμμένα τα οφειλόμενα, αλλά τα χρήματα που έχουν δοθεί μέχρι και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Έχει πληρώσει η ομάδα 8.000 σε ενοίκια, 1800 ευρώ σε ρούχα και ποδοσφαιρικό υλικό. Υπάρχουν και κάποια οφειλόμενα, τα οποία τα ξέρει ο πρόεδρο και θα πληρωθούν. 1400 ευρώ είναι οι αμοιβές σε γιατρούς, 5.400 τα έξοδα διατροφής, 900 ευρώ το εισιτήριο του Τορεζάνι. Μας λείπουν κάποια έξοδα. 3.800 ευρώ είναι τα έξοδα για τη συντήρηση των γηπέδων Π. Μαγουλάς και ΟΣΕ και για το γήπεδο των ακαδημιών 11.000. Υπάρχουν και 7.120 ευρώ ως οφειλή, που βρήκαμε σε μία κατάσταση από τα μέλη της Δ.Ε. που παραιτήθηκαν. Υπάρχει ένα άνοιγμα 18.000 ευρώ, τα οποία έχουν πληρωθεί. Κάποια έξοδα δεν έχουν παραστατικά και αν δε βρεθούν, θα μικρύνει το άνοιγμα των 18.000”.

Ο κ. Τζήμας απάντησε επ’ αυτού: «Οι πληρωμές των ταξιδιών δίνονται στον γενικό αρχηγό και περιμένουμε τα τιμολόγια. Για τα έξοδα θέρμανσης δόθηκε ήδη το τιμολόγιο στην Ερασιτεχνική. Για τους ποδοσφαιριστές θέλω να πω ότι αποδέχθηκαν να υπογράψουν τι έχουν πάρει μέχρι σήμερα. Οι πληρωμές γίνονται 29 του μηνός και στις 4 του επομένου. Στις 4 του Δεκέμβρη υπέγραψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές ότι έχουν λάβει τέσσερις μήνες. Ο Ναουμίδης έχει πάρει παραπάνω χρήματα 660 ευρώ.

Διανύσαμε τρεις αγωνιστικούς μήνες και δε βάζω τον Αύγουστο. Σ’ αυτούς τους μήνες έχουν δοθεί όλα και οι παίκτες θεωρούν ότι η προκαταβολή δεν αφορά την οικονομική τους συμφωνία. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν να πάρουν λεφτά. Αλλά παρά ταύτα η διοίκηση αύριο πληρώνει τους πάντες, έτσι λοιπόν εξοφλεί και τον μήνα και πλέον η επόμενη πληρωμή είναι 4 Φλεβάρη. Για τα παραστατικά του γηπέδου υπάρχει τιμολόγιο για τον τάπητα. Δεν οφείλονται χρήματα για σπίτια, είναι πληρωμένα και τον Ιανουάριο, όπως πληρωμένα είναι και τα ξενοδοχεία των ξένων παικτών. Για τα έργα τα τιμολόγια είναι προσωπικά δικά μου. Για τις μεταγραφές έχουν δοθεί 5.000 ευρώ σε προκαταβολές και είναι πληρωμένη η διαμονή και τα φαγητά των ποδοσφαιριστών. Μετά το φιλικό της Παρασκευής θα αποφασίσει ο προπονητής αν μπορούν να βοηθήσουν. Αν οι παίκτες λένε ότι τους χρωστάμε τρεις μήνες και μένα μου χρωστάνε 100 εκ. ευρώ».

Ο Στέργιος Φάτσης πήρε ξανά τον λόγο: «Αν ισχύει όσα λένε οι παίκτες, η τελευταία φορά που πληρώθηκαν είναι τον Σεπτέμβριο. Προσπαθούμε να βρούμε μέσα από μία δημοκρατική διαδικασία την αλήθεια. Τώρα ενδεχομένως κάποιοι να έχουν θορυβηθεί, επειδή είναι μεταγραφική περίοδος και πάει να δημιουργηθεί το βάθος στην ομάδα. Υπάρχουν ομάδες που αυτή τη στιγμή καταστρέφονται και θα μπορούσαμε να ρίξουμε λευκή πετσέτα. Κι όμως γίνεται μία τελευταία προσπάθεια. Υπήρξαν ποδοσφαιριστές που μου ζήτησαν το δελτίο τους αύριο το απόγευμα. Τους έχω πει όλους ότι έχουμε δύο κρίσιμα ματς. Και ο κ. Τζήμας τους είπε να φέρουν το δελτίο μεταβολής με τη σφραγίδα της ομάδας, που ενδιαφέρεται γι’ αυτούς. Όχι, να του δώσουμε το δελτίο και αύριο να τον δούμε με τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Στη συνέχεια έγινε ερωτήσεις προς τον κ. Τζήμα:

Για το πώς θα αντιδράσει η διοίκηση στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών για τις οφειλές: «Φυσικά θα γίνει ανακοίνωση-διάψευση από την ομάδα. Αύριο θα πάρουν χρήματα, θα υπογράψουν ότι δεν έχουν καμία απαίτηση για το παρελθόν και ότι η επόμενη πληρωμή θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου. Μετά την αυριανή πληρωμή τους θα βγει ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών».

Για το τι θα γίνει σε περίπτωση που στραβώσουν τα ματς με Διαγόρα και Απόλλωνα Λάρισας: «Δε θα φύγει κανείς παίκτης. Μέχρι τέλος είμαι πεπεισμένος ότι θα παλέψουμε μαζί με τις προσθήκες για την άνοδο»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.