Ζητά στοιχεία για την παροχή πρώτων βοηθειών η ΕΟΚ

Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου οι απαντήσεις από τα σωματεία

Ενημέρωση για τις δυνατότητες που έχουν τα σωματεία της να προσφέρουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ζητά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς η ΕΣΚΑΘ έκανε γνωστό ότι τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμή της θα πρέπει το συντομότερο να απαντήσουν σε συγκεκριμένα ερωτήματα, που αφορούν τόσο το προσωπικό του κάθε συλλόγου, όσο και εξοπλισμό, όπως είναι ο απινιδωτής στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ο κάθε σύλλογος ως έδρα!

Συγκεκριμένα, η ΕΟΚ ζητά από τα σωματεία μέχρι και 11 Νοεμβρίου να ενημερώσουν για τον συνολικό αριθμό των προπονητών, περιλαμβάνοντας το σύνολο των προπονητών, από τις ακαδημίες ως την πρώτη ομάδα (ανδρών και γυναικών). Παράλληλα ζητά να ενημερωθεί για τον αν υπάρχει απινιδωτής στο κάθε κλειστό γυμναστήριο που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες κάθε συλλόγου.

«Όλα τα παραπάνω στοιχεία τα συλλέγουμε προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια συνολική προσπάθεια πιστοποίησης όλων των προπονητών στην παροχή των πρώτων βοηθειών καθώς και για να διαπιστώσουμε την διαθεσιμότητα απινιδωτών στα κλειστά γυμναστήρια όλης της χώρας» αναφέρει στην επιστολή της η ΕΟΚ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.