Ασφάλεια, παιδεία και παροχές υπηρεσιών στους πολίτες

Στο επίκεντρο των επαφών της υπ. βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ.

Περιοδεία σε Ζαγορά, Πουρί, Μακρυρράχη και Ανήλιο, πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Έλενα Αντωνοπούλου και είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί για άλλη μια φορά με τα προβλήματα της περιοχής και τις εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να δρομολογηθούν στη βάση της νέας πραγματικότητας που ξημερώνει για τη χώρα, μετά την βαθιά οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

Τη Δευτέρα η κα Αντωνοπούλου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και συνομίλησε με το Διευθυντή κ. Ι. Τόλια και το διοικητή της Τροχαίας, κ. Κουλούρη, σχετικά με τα ζητήματα της ασφάλειας των πολιτών, αλλά και των συνθηκών εργασίας των ένστολων, που ήταν από τις τάξεις που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση. Η κ. Αντωνοπούλου μετέφερε στους άντρες της Αστυνομίας την κατανόηση και την αναγνώριση τόσο της ΝΔ όσο και των πολιτών για την προσφορά τους στην κοινωνία, σημείωσε την σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών που έγιναν και τη δέσμευση του Αντ. Σαμαρά για ολοκληρωτική άρση των αδικιών στο αμέσως προσεχές διάστημα.

???????????????????????????????

Στη συνέχεια η κ. Αντωνοπούλου επισκέφθηκε το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ, συνομίλησε με τη διοίκησή του για θέματα λειτουργικά και κυρίως για την προοπτική ένταξής του σε προγράμματα που θα αναβάθμιζαν την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.
Τέλος επισκέφτηκε και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου συνομίλησε με δασκάλους για ζητήματα που αφορούν την εργασία τους, αλλά και γενικότερα το χώρο της Παιδείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.