Δύο προσαγωγές για την πυρκαγιά στην Τσαγκαράδα

Προσοχή ζητά από αγρότες η Πυροσβεστική με αφορμή τις πυρκαγιές

Προσοχή ζητά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου από τους αγρότες, με αφορμή την έξαρση των αγροτοδασικών πυρκαγιών τις τελευταίες48 ώρες, ενώ γνωστοποιεί ότι με αφορμή την πυρκαγιά στον Άγιο Ταξιάρχη Τσαγκαράδας, σήμερα έγινε προσαγωγή δύο ατόμων.
Όπως αναφέρει με δεδομένη τη συχνότητα και τη σοβαρότητα των συμβάντων πυρκαγιάς σε αγροτικές και δασικές εκτάσεις του τομέα ευθύνης της Π.Υ. Βόλου το τελευταίο 48ωρο ήτοι, Πήλιο, Σποράδες, ευρύτερη περιοχή Αγχιάλου και Αλμυρού «θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σε αγρότες και λοιπούς εργαζόμενους που εκτελούν εργασίες στην ύπαιθρο με χρήση φλόγας».
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι όποιες εργασίες εκτελούνται, θα πρέπει να γίνονται αφού όμως ληφθούν τα μέτρα που ορίζονται στο άρθρο 5 παρ. 1 & 2 της 9Α /2005 Πυρ/κής Διάταξης. Η Υπηρεσία τονίζει ότι επιβάλλονται διοικητικά πρόστιμα κατ’ ελάχιστον ύψους 1500 €.

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό δασικής πυρκαγιάς, στην περιοχή Αγίου Ταξιάρχη Τσαγκαράδας σήμερα Δευτέρα, η Π.Υ. Βόλου αναφέρει ότι στα πλαίσια του ανακριτικού έργου, έγινε προσαγωγή δύο ατόμων στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.