Επί τάπητος τα έργα σε Ζαγορά-Μούρεσι

Σε συνάντηση της Δωροθέας Κολυνδρίνη με το δήμαρχο και μέλη του συμβουλίου

Εποικοδομητική, όπως χαρακτηρίζεται, συνάντηση στο γραφείο της, διάρκειας τριών ωρών, είχε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας με τον Δήμαρχο Ζαγοράς-Μουρεσίου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την οποία τέθηκαν επί τάπητος τόσο εν εξελίξει έργα, όσο και αυτά που προγραμματίζονται, αλλά κι έγινε αποτίμηση για το έργο του αποχιονισμού που πραγματοποιήθηκε κατά τις προηγούμενες μέρες.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «για τα παραπάνω θέματα η κα Δωροθέα Κολυνδρίνη είχε εκτενή συζήτηση με τον κο Παν.Κουτσάφτη και τους κκ. Αν. Γαρυφάλλου, Τζ. Χριστοδούλου, Κων. Μαργαρίτη, Απ. Σολδάτο κι Απ. Κοντογιώργο, παρουσία κι εκπροσώπων των ανάδοχων εταιρειών, αλλά και των επιβλεπόντων των έργων υπηρεσιακών στελεχών αλλά και του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων των ΠΕΜ&Σ.
Αναλυτικά προσεγγίσθηκε η ολοκλήρωση των οδικών και τεχνικών έργων στην περιοχή αρμοδιότητας του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, η εξέλιξη του έργου του Κλειστού Γυμναστηρίου Ζαγοράς, καθώς και η εκπόνηση μελετών για ένταξη έργων στο νέο ΕΣΠΑ, αλλά και ο εκ νέου προγραμματισμός έργων και πρωτοβουλιών.

Όσον αφορά δε την αποτίμηση του έργου αποχιονισμού ακολούθως της σφοδρής κακοκαιρίας και της χιονόπτωσης που έπληξε όλο το νομό, και ιδιαιτέρως το Πήλιο, τα συμπεράσματα από όλες τις πλευρές περί του συντονισμού των ενεργειών μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων και της αποτελεσματικότητας του αποχιονιστικού έργου αναφέρουν ότι επετεύχθη το βέλτιστο δυνατό, κάτι που θα εξασφαλιστεί και στο μέλλον με την αυτονόητη συνεργασία όλων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.