Επιτυχημένη παρουσία της Αλοννήσου στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 29 Μαΐου η εκδήλωση προβολής του Δήμου Αλοννήσου στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών στην πλατεία Αριστοτέλους. Η εν λόγω ενέργεια υλοποιήθηκε το τριήμερο 27-29 Μαΐου στα πλαίσια των στοχευμένων δράσεων προβολής του νησιού στην εγχώρια αγορά αλλά και των συνεργιών με άλλους Δήμους.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Δήμου Αλοννήσου στο Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών του Δήμου Θεσσαλονίκης διανεμήθηκε προωθητικό υλικό στους επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώνονταν για τις ομορφιές του νησιού, τις επιλογές διαμονής και δραστηριοτήτων αλλά και τους τρόπους πρόσβασης, εν όψει και της επανασύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Βόρειες Σποράδες από τα μέσα Ιουνίου.
Οι επισκέπτες ενημερώνονταν επίσης για το διαγωνισμό του Δήμου Αλοννήσου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης διαδικτυακά, μέσω των σελίδων του Δήμου Θεσσαλονίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και επιτόπια στο Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών. Ο διαγωνισμός αφορούσε πακέτα δωρεάν διαμονής, προσφορά των επιχειρηματιών του νησιού, καθώς και δωρεάν εισιτήρια με τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκη-Σποράδες, προσφορά της εταιρίας Hellenic Seaways. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου, παρουσία της Προϊσταμένης του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Μαργαρίτας Σαλπιγγίδου, συμμετεχόντων του διαγωνισμού και επισκεπτών του περιπτέρου.
Η εν λόγω ενέργεια δρομολογήθηκε και υλοποιήθηκε κατόπιν επαφών της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, κ. Κικής Αναγνώστου, με φορείς του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ αποτελεί την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων.
Η κ. Αναγνώστου, η οποία ήταν και η εκπρόσωπος του Δήμου Αλοννήσου στη συγκεκριμένη εκδήλωση, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δήμο Θεσσαλονίκης για την φιλοξενία και ιδιαιτέρως προς τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Σπύρο Πέγκα, την Προϊσταμένη, κ. Μαργαρίτα Σαλπιγγίδου, και τους υπαλλήλους του Τμήματος Τουρισμού, για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ευχαριστεί επίσης τους επιχειρηματίες του νησιού, καθώς και την εταιρία Hellenic Seaways για την προσφορά τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.