«Κόλπο» για προσλήψεις καταγγέλλει η μειοψηφία

Στο Δήμο Ρήγα Φεραίο για πέντε θέσεις εκπαιδευτικών

«Κόλπο» για προσλήψεις καταγγέλλει η μειοψηφία στο Δήμο Ρ. Φεραίο για πέντε θέσεις εκπαιδευτικών . Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής κ. Χαρ. Πάσχος, «το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ρ. Φεραίου αποφάσισε την πρόσληψη με σύμβαση ορισμένου χρόνου , ιδιωτικού δικαίου πέντε ανέργων εκπαιδευτικών. Συγκεκριμένα, τριών ΠΕ φιλολόγων, ενός ΠΕ νηπιαγωγών και ενός ΠΕ δασκάλων με ημερομηνία λήξης της σύμβασης 31-7-2015 (περίπου 8 μήνες).

Την ώρα όμως που εκατοντάδες άνεργοι νέοι και νέες στην περιοχή μας, αγωνίζονται καθημερινά να βρουν χαραμάδα φωτός στο πρόβλημά τους, η Δημοτική Αρχή του κ Νασίκα προσπάθησε χτες να εκδώσει μια ταχυδακτυλουργική ανακοίνωση μέσω του Νομικού Προσώπου στο οποίο και είναι πρόεδρος, και η οποία έληγε αύριο μεσημέρι! Αυτή είναι λοιπόν η διαφάνεια, η διαρκής ενημέρωση και η ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών και μάλιστα των ανέργων του τόπου μας; Εμείς σαν αντιπολίτευση, μόλις αντιληφθήκαμε το γεγονός, είχαμε άμεση επικοινωνία με τον ΑΣΕΠ όπου και μας τονίσθηκε ότι τέτοιες πρακτικές είναι ασυνήθεις για τα δημοτικά δρώμενα κι ότι χρήζουν ενστάσεων από κάθε ενδιαφερόμενο.

Μετά λοιπόν την αυτονόητη παρέμβασή μας, φτάσαμε στην ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της απόφασης στο Διαύγεια , την οποία και μπορεί να δει κανείς από σήμερα στις 14.15′. Πληροφορούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους ότι έχουν προθεσμία δέκα ημερών πλέον να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στον Δήμο. πληρ. Βαιόπουλος Αθανάσιος τηλ 2425350225.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.