Ανάσυρση της υπόθεσης της Σόνιας Αρμακόλα από το αρχείο ζητά η οικογένειά της

Αίτημα ανάσυρσης από το αρχείο του φακέλου του θανάτου της 37χρονης Σόνιας Αρμακόλα, το 2015 στην Σκιάθο, ζητάει η οικογένειά της, που υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή της κάποια νέα στοιχεία, τα οποία χρήζουν διερεύνησης.

Η υπόθεση, έπειτα από την τελευταία εκδίκαση στις 29 Οκτωβρίου 2018 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, είχε τεθεί στο αρχείο, ωστόσο, ο γαμπρός της άτυχης σεφ, υπέβαλε στα τέλη Μαρτίου αίτημα να ανοίξει ξανά ο φάκελος. Η οικογένεια της 37χρονης υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή της κάποια νέα στοιχεία, τα οποία χρήζουν διερεύνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ανατεθεί σε εισαγγελικό λειτουργό το έργο της διερεύνησης εάν υπάρχουν ή όχι λόγοι να ανοίξει η υπόθεση εκ νέου.
Η δίκη για το θάνατο της 37χρονος είχε διεξαχθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, στις 29 Οκτωβρίου 2018. Το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη σεφ και μητέρα δύο παιδιών, είχε σημειωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Σεπτεμβρίου 2015 όταν η Σόνια Αρμακόλα έπεσε από μηχανάκι όπου επέβαινε, με οδηγό έναν 36χρονο Σύριο. Η άτυχη γυναίκα υπέστη κάταγμα του κροταφικού οστού και κατέληξε έπειτα από λίγες ημέρες.

Για τον θάνατο της 37χρονης, έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή, ο αλλοδαπός, που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.