Δύο συνεδριάσεις του Δ.Σ. Αλμυρού την Τετάρτη

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού θα γίνουν μεθαύριο Τετάρτη 4 Ιουλίου.
Η πρώτη είναι ειδική, θα γίνει στις 18.30 και αφορά την έγκριση Απολογισμού – Ισολογισμού & αποτελεσμάτων χρήσεως, του Δήμου, οικον. έτους 2016.

Θα ακολουθήσει στις 7 το απόγευμα τακτική συνεδρίαση με 38 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων καθορισμός ειδικοτήτων, πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. με κάλυψη δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους και υποβολή αίτησης ένταξης του Δήμου Αλμυρού στη Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο για την υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στην εν λόγω δράση.
Ακόμη, θα παρασχεθεί η σύμφωνη γνώμη για την υποβολή αιτήματος της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. προς το Υπουργείο Εσωτερικών για τη χρηματοδότηση του έργου «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ανάβρας Δήμου Αλμυρού» από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» – Α.Π. «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης», με τίτλο «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση» και θα εγκριθεί η σύναψη σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλμυρού και της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ανάβρας Δήμου Αλμυρού» και για την υλοποίηση του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων οικισμού Πλατάνου Δ.Ε. Αλμυρού Δήμου Αλμυρού».

Ακόμη, θα γίνει τροποποίηση Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) Δ.Ε. Πτελεού Δήμου Αλμυρού και θα ληφθεί απόφαση επί αιτήματος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας περί παραχώρησης χρήσης του Νηπιαγωγείου Πλατάνου για τις ανάγκες εκπαιδευτικού προγράμματος.

Τέλος, θα εγκριθεί η προσωρινή στέγασης του Νηπιαγωγείου Σούρπης στο Δημοτικό Σχολείο Δρυμώνα λόγω της υλοποίησης του έργου «Ανέγερση Νηπιαγωγείου Σούρπης Δ. Αλμυρού Ν. Μαγνησίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.