Η ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού

Στο στόχαστρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας και του Δήμου Αλοννήσου

Η ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού μπαίνει στο στόχαστρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας και του Δήμου Αλοννήσου. Πιο συγκεκριμένα, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε , το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 στο αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου η ημερίδα της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας με θέμα : «Καταδυτικός Τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΕΔ, «ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δήμου Βόλου , κ. Γιώργος Μουλάς κήρυξε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας, παρουσία φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των καταδύσεων και του τουρισμού γενικότερα.
Στη συνέχεια παρουσίασαν τις εισηγήσεις τους κ. Σπυρίδων Ιωσηφίδης Τεχνολόγος Ιχθυολόγος Πανεπιστημίου Αιγαίου , Φορέας διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου, με θέμα: Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Β.Σποράδων . Η προσβασιμότητα στη κατάδυση ως μηχανισμός προστασίας και ο κ. Άγγελος Μαγκλής Ιδρυτής & Αντιπρόεδρος Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε. Εταίρος του Ευρωμεσογειακού Έργου BLUMED Συντονιστής Έταιρος του «Ανω Μαγνήτων Νήσοι», με θέμα : Αναπτυξιακές δυνατότητες του καταδυτικού τουρισμού στην Αλόννησο. Η συζήτηση και οι τοποθετήσεις που ακολούθησαν εστίασαν στην ανάπτυξη του Τουρισμού και του Καταδυτικού Τουρισμού ειδικότερα, με την ενεργή συνεργασία της ΠΕΔ Θεσσαλίας και τον Δήμο Αλοννήσου. Την ημερίδα συντόνιζε ο Διευθυντής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κος Τσούμας Δημήτριος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.