«Μεταδημότευσαν» αδέσποτα από τον Δήμο Βόλου στο Νότιο Πήλιο- Βρέθηκαν στα Καλά Νερά 13 σκυλιά

Φωτό αρχείου
Τι καταγγέλλει η Ζωοφιλική Αδέσποτων Πηλίου- Μήνυση κατ’ αγνώστων από τον Δήμο Ν. Πηλίου

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η Ζωοφιλική Αδέσποτων Πηλίου καθώς σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι βρέθηκαν 13 σκυλιά, στειρωμένα με τσιπαρισμένα με τσιπ του Δήμου Βόλου… στα Καλά Νερά!

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανάρτηση «Τον τελευταίο μήνα δεχτήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα από την περιοχή Καλά Νερά με πληροφορίες για την ξαφνική εμφάνιση πλήθους άγνωστων σκύλων (άνω των 20), σε διάφορα μέρη της Κοινότητας. Άμεσα ο Δήμος Νοτίου Πηλίου έκανε μήνυση κατ’ αγνώστων στο ΑΤ Νοτίου Πηλίου για την εγκατάλειψη των σκύλων. Τις επόμενες ημέρες μεταβήκαμε στην περιοχή μαζί με κτηνίατρο και με τη χρήση scanner διαπιστώσαμε ότι και τα 13 σκυλιά που καταφέραμε να ελέγξουμε μέχρι τώρα,  ήταν όλα στειρωμένα και έφεραν chip του Δήμου Βόλου.

Κρίνοντας από την ημερομηνία στείρωσης και υπολογίζοντας τον απαραίτητο χρόνο αποθεραπείας,  είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για επανεντάξεις από το καταφύγιο του Δήμου Βόλου και καλούμε τους υπεύθυνους του Γραφείου για τα αδέσποτα να το επιβεβαιώσουν και να μας εξηγήσουν πως βρέθηκαν στα Καλά Νερά όλα τα αδέσποτα  ταυτόχρονα, αν δεν τοποθετήθηκαν μαζικά με τα μέσα που διαθέτουν γι΄ αυτό το σκοπό. Περιμένουμε απαντήσεις από τον αντιδήμαρχο και την υπεύθυνη του γραφείου και προς διευκόλυνση παρέχουμε φωτογραφίες και τα chip  των σκύλων που μέχρι τώρα ελέγξαμε, για σύγκριση με τις λίστες των επανεντάξεων του δήμου».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.