Νέο Δ.Σ στο Σύλλογο «Κένταυρος»

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», διεξήχθησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου στον Άγιο Γεωργιο Νηλειας στο Νότιο Πήλιο . Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου είναι : . Δ. Ραμματάς ,E.Σταυρακουδη, Σ.Βιδουρης,Ε.Δανιηλιδης,Κ.Αλεξιου,Κ.Δημοπουλου,Ν.Λουλογεωργος,Ελ.Παριση, Δ.Στελλος.
Ελεγκτική επιτροπή : Μ.Παππα, Ελ.Κανταρτζη, Β.Δανιηλιδη.
Ο σύλλογος «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Αγιου Γεωργίου Νηλειας από τους παλαιοτέρους συλλόγους του νομού , επανεκκίνησε τις δραστηριοτήτων του μετα το 1986 σε νέα πορεία και με νέους στόχους, με έντονη δραστηριότητα σε πολιτιστικές – αθλητικές εκδηλώσεις που ειτε διοργανώνει ο ίδιος η συμμετέχει ποικιλοτρόπως σε δραστηριότητες άλλων συλλόγων .
Αριθμεί γύρω στα 250 ενεργά μέλη , κυρίως μόνιμους κατοίκους του χωριού.
Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου και κατά προέκταση και του προέδρου σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου είναι διετής , εκτός της παρούσης που λόγω των γνωστών υγειονομικών δυσκολίων της πανδημίας , που παρατάθηκε κατά ένα έτος .
Σύμφωνα με τον Κ.Ραμματά, στόχος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. είναι «.. η επιδίωξη της επανασύνδεση των πανταχόθεν Αγιωργιτων με το χωριό μας , μέσω των γνωστών κοινωνικών δικτύων αλλά και κάθε μορφής ηλεκτρονικών μέσων που μας δίνει αυτή την δυνατότητα.
Επιδίωξη μας επίσης , η διοργάνωση νέου είδους εκδηλώσεων με σκοπό την προσέλευση κόσμου και κυρίως νεολαίας σε νέες δραστηριότητες του χωριού ώστε να αισθανθούν ότι είναι οι κύριοι άρχοντες αυτού του τόπου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.